Môžem byť tehotná?

Príspevok v téme: Môžem byť tehotná?
LucyLou

Dobrý deň!
V noci zo včera na dnes som mala s priateľom 3x nechránený sex- presvedčil ma, že vzhľadom na to, že mám 2 dni pred menštruáciou a plodné dni som mala vtedy, kedy som ich mala mať- potvrdil mi to aj gynekológ po vyšetrení ultrazvukom, bude to bezpečné. Taktiež tvrdil, že si dá pozor a nevyvrcholí do mňa. Ibaže dnes znervóznel a presviedča ma, aby som vzala tabletku "po". Podľa mňa to ale budú zbytočne vyhodené peniaze. Mám pravdu ja alebo sú jeho obavy opodstatnené? Mohla by som byť tehotná? A ako dlho prežijú spermie v "nehostinných" podmienkach- na vzduchu, napríklad na ruke? To ma len tak zaujíma :) Ďakujem za každú odpoveď :)

alenka_maxova

toto sa mi zda, alebo je to asi 4 tema o moznom tehotenstve?? :D Baby, co blaznite? Plodne, nepolodne dni, je to jedno, vzdy vzdy majte ochranu pri sexe. Hlavne sa chranite pred kadejakymi potvorami, ktorymi su nakazene mnohe zenske....Akurat som sa o tom bavila s mojou gyndou a povedala, ze to nie je mozne, kolko bab je kadecim nakazenych...Takze nech priatel nekeca, ak nie je Jezisko a nema teda vsemohuce oko, tak mu nikdy never keci, ze par dni pred menzesom nemozes otehotniet!!!

ja 0104

samozrejme,ze mozes byt tehotna..je to velka hlupost od zeny sa spoliehat na plodne a neplodne dni.ja som mala 19 ked som ostala presne takto tehotna,moj debilny ex mi vravel,ze 3 dni pred a tri dni po menzese vtedy zena tehotna ostat nemoze a dnes ma moj syn 7 rokov :)takze nespoliehaj sa nato.

m25

wreck, dobrá pripomienka, tiež som sa nad tým pozastavila ...

ak dieťa ešte isto mať nechcete a nie ste si ani jeden istý a neberieš ani žiadnu hak, tak si tú tabletku daj .. čo najskôr . síce ti to rozhodí organizmus.. ale ...

wreck

hm, tak vidim ze rozpravkam, povestiam, mytom a bajam na temu "dam si pozor" sa dari aj v roku 2012. a to uz je net v kazdej dedine. a zeny veria a veria.
dokedy este? :(