Depka z PMS

RNG

Opakujem znova doplnok yamu to mnohym zenam vyriesil. Davka musi obsahovat 200 mg Diosgeninu. Protizapalove, co pomoze pri bolestiach je tiez pupalkovy olej, davka okolo 3 gramy a aj viac.Jedna sa o obycajny jedly olej, ktory by sa mohol pouzivat aj na pripravy jedla, keby bol lacnejsi. Ucinna latka v nom je GLA(gama linolenicka kyselina), ktora je tam obvykle zastupena asi na 10%.

natalia5556

Dobrý deň, mne levanduľa pomohla aj s PMS, bolesťou a aj silným krvácaním ,ktoré mám od začiatku menštruácie. Nech sa páči posielam linky o informáciách levanduli
-odkaz odstránený-

beata

radepur=elenium po novom. Pi hodne cajiku z pamajoranu aj v kombinacii s trezalkou. Len po trezalke by si nemala ist na slnko a po 2-3 tyzdnoch si urob pauzu od trezalky. Kvapkaj si levandulovy etericky olej do aromolampy, mozes si nim potierat sluchy. POZOR: eterak musi mat dobru kvalitu = vyssia cena /napr. firma Karl Hadek ma super kvalitu/. Ak su to az depky, chod k psychiatrovi.

l

Aj belaspon nie je zlý, len je po ňom tak trocha sucho v ústach....A v niektorých lekárňach je aj voľnopredajný, za priamu platbu.

ajja

Zhorsenie pri liecbe homeopatikami byva, ale je prechodne. A mas tu psychiku az taku rozhadzanu? Nestacilo by Ti nieco jemnejsie? napr. bol taky radepur, moja mama to uzivala na take sem-tam ukludnenie. Predpisovala jej to bvodacka. Teraz sa to urcite vola inak.