uz ho nezaujimam

Príspevok v téme: uz ho nezaujimam
nikita112

ahojte,mam prosbu ,mam 9 mesacny vztah,na zaciatku to bolo ako v rozpravke,sak to je asi jasne,no teraz uz pre nho niesom zaujimava,nieco mu hovorin ignoruje ma az po chvile ze co si hovorila,pred jeho mamou ma uraza,a ukazuje ako som mu lahostajna,a inokedy ma zas tak strasne miluje ale teraz mi to pride ze len pred sexom,zijem s nim v zahranici ,a som tu odkazana na jeho financie ,zijeme asi tak skromne,povedal ze mi ze robit nemusim ,ze on mi da,zatial mi nedal,je to male mestecko,a tu na pracu treba povolenie ktore sa riesi na slovensku ,takze fakt som tu na chuderu ,poradte mi co mam robit?chlapec ma raz nenavidi a raz miluje nadovsetko a ja to prestavam unasat psychicky pomaly.ja mam 25 on 20 aj to je to normalne?

Magy

mila nikita - chlapec je zjavne mlady, nevybureny. namietka "ale na svoj vek je dost vyspely" je jeden z najcastejsich sebaklamov, akymi sa zeny snazia samy seba oklamat, ze nie je take nedospele decko, ako naozaj je.
Je mi luto, ale pokial dokaze dnes s tebou jednat ako s handrou (nezavisle na tom, ze druhy den ti nosi ruze), je to vztah, ktory NIKDY nepovedie nikam. prestan klamat samu seba!
To, ze si na nom zavisla, nie je pravda. Tu zavislost na nom sa snazi on sam vypestovat v tebe (povedal ze mi ze robit nemusim ,ze on mi da), po case sa veci vyvinu tak, ze uz fakt budes k nemu priputana, jak citovo, tak materialne, nebudes mat ziadne svoje vlastne prostriedky ani volu sa odputat. Zvyk je zelezna kosela.
Mas 25, si plnoleta, samostatna a verim, ze sa o seba dokazes kdekolvek a kedykolvek postarat. Doporucujem hladat co najskor ine prilezitosti, ako sa zbavit tohto puta, ci skor jarma, ktore mas a ktore ani vztahom nazvat nemozem.
Treba hladat prilezitosti na brigadne prace niekde (s ubytovanim), na internete je spusta inzercii alebo diskusii ludi, kde sa dozvies o moznostiach sezonnych alebo akychkolvek prac, casto aj s ubytovanim. Taktiez v hosteloch sa stretavaju mladi ludia, vymienaju si uzitocne informacie o tom, kde sa aka praca da zohnat, ktory zamestnavatel je dobry, kam sa oplati ci neoplati ist, ktoremu nevadi, ze nemas prac. povolenie a nejaky cas ti da pracu aj bez neho atd.
Nikita, je cas sa postavit na vlastne nohy a zacat ZIT!

nathália008

treba si pekne sadnúť a všetko si vyrozprávať.Ak s tebou bude pekne hovorit,tak ok.Ale ak sa bude vykrúcať,že to nie je pravda,tak mu povedz na rovinu-čo si myslí,o vašej budúcnosti-ak si nerozumiete teraz,a nedohodnete teraz pravidlá,tak čo bude neskôr.