Operácia menisku

Príspevok v téme: Operácia menisku
Juja_:)

Dobrý deň všetkým:)V najbližšom čase podstúpim operáciu menisku. A tak by som sa chcela opýtať či je tu niekto taký kto má s tým skúsenosti.. ako sa cítil po operácií a tak... Ja idem asi do nemocnice do ZA, tak ak tu je niekto taký kto tam bol, tak koľko dní bol v nemocnici ? Bola to tzv. jednodňová chirurgia ako som čítala na väčšine stránkach? Ďakujem za odpovede ;)

Juja_:)

Baby zdravim vas ;) nakoniec to teda nebol meniskus,ale pri tom ako mi vyskocila ta noha som si roztrhla vaz,ktory drzi jablcko..sice sa uz zrastol,ale bol niaky zhrubnuty,tak mi len to spravili :) noha celkom boli,ale to asi vzdy po operacii :) pana tak prajem skore uzdravenie ;) a eva aj tebe aby ti ta kontrola dobre dopadla ;)

pana

ahoj juja ja sa mam celkom fajn hoci koleno este opucha prave zajtra idem na injekciu na posilnenie chrupavky to sa vraj dava, tak ti drzim palce neboj da sa to prekonat nie je to nic hrozne drz sa pa daj vediet ako si dopadla

Eva6

Juja, držím päste :) Ja sa chystám začiatkom mája na kontrolu po takmer roku po operácii. Daj potom vedieť ako si dopadla.

Juja_:)

Zdravim baby :) no co pana ako sa mas? Uz je vsetko ok? Ja mam predoperacne vysetrenia uspesne za sebou a v pondelok okolo obeda ma budu operovat :) tak snad to prezijem :)

Juja_:)

Pana tak to som rada, že už ti je lepšie ;)) Ja ? Mám ortézu skoro celý deň .. keď ju nemám, tak mi je dobre tak pol hodinku, hodinku .. a noha ma bolí a potom dlhooo trvá kým zase prestane, ale to už musím mať zase aj ortézu :) Už mi to lezie na nervy a poriadne :) 16.apríla idem na tu artroskopiu.. som zvedavá čo sa dozviem tam :)Mám také premenlivé dni :D Jedeň, dva dni mám stres a najradšej by som nikam nešla.. a potom iné dni mi to je zase jedno a som zvedavá ako žije človek počas narkózy :) Tak uvidíme ..stále len čakám na zlepšenie, len sa jaksi nič nedeje :) už pol roka ... :(

Juja_:)

Ja sa ani tak nebojím aj keď no trošku obavy mám :D Ale tak to asi každý ... ja vraj nemám nič s meniskusom, ale jablčko mi lieta po celej nohe, a asi sa mi odlomilo kus chrupavky pri tom ako mi tá noha tak vyskočila .. a to ma na tom asi tak bolí :) Uvidíme no :)

kamik 2222

Ahoj Juja, ja idem v utorok na operaciu, avsak ide o nieco iné (ženské veci). Ja som zacala brat wobenzym, poradila mi to imunologicka, mala by som operaciu lepsie znášať, hojenie by malo byť rýchlejšie. Skús sa opýtať lekárky.

pana

ahoj juja neboj ja som tyžden po artoskopii a uz chodim bez barli nie je to nič hrozne este my opucha koleno ale zajtra idem na kontrolu ak chces nieco vediet napis odpoviem drž sa