Predavkovanie tabletkami

achjo

Najlepšie je predávkovať sa fenolaxom... (-preháňadlo-) Toť môj osobný názor. Aspoň nebudeš mať potom čas na ďalšie podobne blbé nápady, keď budeš furt behať na WC.
Alebo potom nejaké opiátové analgetiká alebo anxiolytiká - to sa zas naklepeš a môže to viesť až ku závislosti. Lenže závislosť sa vždy ešte dá liečiť, na rozdiel od toho keby si sa predávkoval a rovno z toho umrel.
Mimochodom, poznala som "Rasputina", ktorý zjedol asi zo sto rôznych tabliet proti úzkosti, antipsychotiká, antidepresíva a hypnotiká, zapil ich fľašou chlastu a nič sa mu nestalo, akurát bol asi 3 dni nadrbaný že ani chodiť nevedel. Ibaže potom skončil na psychiatrii, kde ho aj patrične doriadili.
Rada na záver: čokoľvek vás trápi, nežerte tabletky, pečeň máte iba jednu, a je obrovská pravdepodobnosť, že za rok, dva alebo tri vás to už trápiť nebude, prípadne vás to prejde ešte skôr. Pretože ak tie tabletky už požeriete, tak máte dve možnosti ako môžete dopadnúť: 1. umrete a potom ste v pizzi, alebo 2. prežijete, ale zavrú vás na psychiatriu, kde z vás urobia hlávkový šalát. (Vysvetlivky: "hlávkový šalát" = prídete o všetky svoje základné práva a slobody, navyše ešte aj o kopec mozgových buniek, o ktoré sa postarajú medikamenty, ktorými vás v liečebni bez vášho súhlasu napchajú.)

Meretseger

Asi tak. Chémia je blbý spôsob samovraždy. Ten inzulín ma len prvý raz dostal do kómy - no dobre, skoro to vyšlo - a odvtedy nič, to už potom človeka ani nebaví skúšať to stále znovu 0_o

blabla

:DD prepac ze sa smejem ale to musi byt dost zle vazne ked sa tak zobudis :D ....ale ja mam na mysli bezne tabletky ktore mozem mat doma a tak

tpch1

blabla, napis nazov a pocet tabletiek a ja ti poviem, ci sa vyberies do kralovstva nebeskeho, alebo sa maximalne dogrcias.

Meretseger

Chystáš sa spáchať samovraždu? Nerob to, ide jar, kto by sa vtedy netešil zo života.
Ináč záleží od druhu tých tabliet, ale myslím, že z väčšiny sa ti nestane vôbec, ale vôbec nič. Aspoň ja som to skúšala antidepresívami spolu s konskou dávkou inzulínu a ráno som bola živá a zdravá. Vieš, aké je to sklamanie, nezobudiť sa ráno po tom mŕtvy/a?