Ako nestratit pri muzovi hrdost?

Príspevok v téme: Ako nestratit pri muzovi hrdost?
myšička1

ako nestratit pri mužovi hrdost ?
Ako byť nezavislou ženou ,ako dat najavo že aj ked ho milujem som s nim su urcite hranice a vlastne ako davate najavom svojiim priatelom že trebars castejsie stretavanie je pre vas dolezite?
neziarlite niekedy na jeho kamošov ze im da prednost pred vami ? stale je niečo prečo musi byt s nim lebo mu kamos odchádza do anglicka,lebo druheho povysili,lebo 3 sa naroodilo decko, lebo stvrtx ma proble...a ja som ta odsunutá . Ako im to naznačujete ? iba raz ,pressne a dokladne,

mimula

:) zaujimave citanie..
no..ako nestratit pri muzovi hrdost?
presne tym ze budes riesit veci s nadhladom, budes si zit svoj vlastny zivot, nebudes sa trapit prave pre taketo veci ako sa trapis, budes si zivot uzivat, vychutnavat a riadit sama. Teraz ti ho nepriamo riadi on, a on to citi. Preto si nie pre neho prioritou. Zmen priority ty, nech nie je to on...ktory je prvorady, nad ktorym sa hned roztavis, a na ktoreho ty cakas. Zmen priority tak aby si bola stastna hlavne ty. Tzn. vyclen ho z top...a venuj sa niecomu co bude pre teba prvorade a vychutnavaj si to. Ked jemu nezalezi, tebe by malo? Ukaz ze vies zit aj bez neho a vnutorne sa o tom aj presvedc, prijmi aj taku moznost ze si proste stastna, ci uz so snim alebo bez. A daj mu to pocitit. Bud si uvedomi, ze mu na tebe zalezi,a cas ktory npr. travi s inymi bude chciet travit uz len s tebou, alebo mu to bude jedno, tym padom je zbytocne veslovat vo vztahu sama. Potom bud stastna ze mas ciel, a nieco co ta naplna aj bez toho aby si pocula od nekoho ze MILUJEM TA....
si slobodna, nezavisla,cielavedoma, uspesna...a chod si za svojim...a nebud na nikom zavisla...zdraviiiiiiiiiiiiiim....a akokolvek bude...bude uzasne nezabudaj..;)

natalka2

samozrejme,viem ze su aj taketo pripady:)ale ked raz niekto mal nieco lepsie,tazko sa mu zvyka na horsie..ale clovek si asi zvykne postupne na vsetko:)

alenka_maxova

baby, viem, ze to nie je absolutne ziadna utecha, ale su na tom holky aj horsie. Teda neviem ako vy, ale ja som cez tyzden od priatela vzdialena 220 km. Sme spolu obcas cez vikend, niekedy ani to nie. Rok to este vydrzim a potom budeme byvat spolu...A vzdy ked mam slabu chvilku, spomeniem si na moju kamosku, ktora 6 rokov studovala v BA, jej priatel hral hokej v CR a videli sa priblizne raz za 3 mesiace. 6 rokov to takto zvladali a teraz spolu konecne ziju :)

natalka2

tiez ma celkom trapi,ze nie sme s priatelom spolu castejsie..volakedy sme boli spolu viacej,teraz ma novy job,vela roboty,ani kamaratov nechce zanedbavat..takze som teraz rada ze sa vidime dva tri krat za tyzden..:/ co s tym neviem.

myšička1

alenka-maxova-ako hovoris ,myslim ze ak by som sa vydala za ineho obcas by som myslela na toho terajsieho a myslim ze by mi to dlabalo na mozog. Oplatí sa ale vies my sme takí tutkovia medzi nami je vacsi vekovy rozdiel 10.r)a obaja sme takí dobre divny ........... viem ze ma lubi a to vsetko len slova tu su a viem ze su uprimne len tie činy do frasa

alenka_maxova

mysicka, pokial vravis, ze pre teba ma zmysel zabojovat o ten vztah kvoli vsetkym tymto skutocnostiam, tak ti naozaj gratulujem! Pretoze sama vies, ze tento chalan je pre teba nieco, co uz nikdy mat nebudes. Lenze ta iniciativa nemoze ist len z tvojej strany a ukoncit to slovami - nie som pre teba vhodny, maj sa. Prave naopak, ak aj on citi k tebe to co ty k nemu, tak sa to musi dat dako vyriesit, neverim ze nie :)

myšička1

lebo obaja mozme mat aj dobry den ale den bez toho druheho je prazdny ...ostavam s nim lebo ma naplna,nikdy v zivote som este ziadneho chlapa tak neluba ako jeho a myslim ze si to este chce so mnou uzivat dokedy neodídem na inu skolu ,na ine miesito v ramci SR...a potom asi spolocne zhodnotíme ze nema zmysel vztah na dialku mna to bude boliet a budem sa ukajat myslienkou ze to tak muselo byt ta dialka moja skola jeho robota a zasa on bude nevinny lebo on zlé nič neurobil to iba dialka moze za nas rozchod ...a kedze si rozumieme v erotike viac ako dobre a aj intelekt mame na podbnej urovni .....taky ako on uz nie , darmo

alenka_maxova

aha, takze odznela veta "asi nie som to, co potrebujes"...Vies, v niektorych vztahoch sa to da zmenit a to tym, ze sa ti dvaja na niecom dohodnu. Ak nie je tato iniciativa z jeho strany, tak potom....potom naco s nim ostavat, ak vie o probleme ale nema v zaujme ho dako riesit?

myšička1

presne to mi povedal že on asi nie je to čo potrebujem a že mi nedava to čo potrebujem, ,,,hm ano este stale som zamilovana .....ved som mu aj povedala ze chcem byt castejsie aon ze sa to neda že praca, atd, okolnosti že robi vsetko preto aby sm eboli spolu a ja zrejme vidim viac moznosti ako byt s nim a on zrejme nie.....asi nechce naozaj da prednost radsej 1krat stretnutiu do tyzdna a vecerou steklivou smskou....

alenka_maxova

mysicka, nevidim do toho problemu az tak moc aby som sa ti vyjadrila k tomu, ci mas priatela nechat, alebo nie. Si velmi do neho zamilovana a z jeho strany akoby neslo to, co potrebujes. Je fajn na jednej strane, ze mate odlisne zivoty, ze mate kazdy svojich priatelov...to nie je zle. Zlym sa to stava v momente, ked vas to rozdeluje. V mojom vztahu akosi prirodzene od zaciatku chodime vonku so spolocnymi ludmi a ked sa stane, ze kazdy ide s niekym inym, nevycitame si to, naopak. Ked prideme potom domov, rozpravame jeden druhemu co sa za ten vecer udialo, poohovarame a podobne :) Skus sa s priatelom porozpravat v pokoji, co komu vadi a ci by sa nieco nedalo zmenit....Az potom sa rozhodni, co urobis :)