chlap,ktorý to nemá rád a hnusí sa mu to ?

Príspevok v téme: chlap,ktorý to nemá rád a hnusí sa mu to ?
natusa42

dobrý den,
ľudia,čo by ste povedali na to,kebyže -predstavte si situáciu ...
chlapec má dievča,majú pekný vzťah ,avšak spolu ešte nespali ,ale on jej to stále navrhuje,aby už spolu niečo mali ...ona odmieta,z viacerých dôvodov ( to nerozoberajte),a ked prišla reč na orálny sex -čo sa týka nej ..že by jej ho on urobil,tak on povedal,že jemu sa to hnusí neskutočne ,nielen cez menzes ,ale aj normálne,že on je za "normálne techniky "medzi dvoma ľudmi ...a že toto sa mu extra normálne nezdá ..a pritom nie je veriaci až tak ..a nemá mať aké zábrany...čo by ste na to povedali ?je to normálne ?alebo ?

dakujem Vám za odpovede

Chovik

Stačí sa pozrieť na psov! Keď sa suka hára--beha za ňou celý zastup fanušikov. Pri cielenej plemenitbe sa pes prikladá na 6deň k fenke....a navyše,vtedy fena vonia inak ako mimo plodných dní...ke´d by ste mali vo voliere 10 fenok psikov/samičiek/ a dve po haraní/menzese/ a vpustili tam 2 zdravych psov,tak dvoria tymto dvom a snažia sa ich oplodníť!
Je to príroda i u ľudí...akurat,že u nás je tá potreba sexu-chtíč a užívame si tieto slasti či orál,či klasic!!! Jasné???

Siitko

Natusa42

Ja mám presne to isté,mojej je to protivné,ja zas mám rád orál,dráždi ma lyzanie klitorisu jazýčkom až k orgazmu a tiež rád cítim dráždenie penisu ústočkami a jazýčkom....len kde to vziať a nekradnuť? Ak by si chcela môžme ich vymeniť,nech praktizuju klasický sex...daj znamenie,dam kontakt...Topolčany,Ty si odkiaľ?

natusa42

hm,ja teda s hygienou vážne problém nemám :D sprchujem sa aj dvakrát do dna :D:D takže v tom to nebude ..ale proste ..dobre..dakujem vám ľudia :)zistila som,že je to teda úplne normálne ,ked chlapec toto povie ..

no a čo

dôležitá je aj strava, ak každý den budete jesť cesnak, cibulu, slaninu, klobásku, tak tam dole tak aj budete vonať, teda resp.smrdkať a aj chuť bude odporná, ako aj zápach ..
preto treba vela ovocia, zeleniny..

alenka_maxova

ja si myslim jednoducho, ze ked si partneri nevonaju, nebude to dlhy vztah. A ked sa nebodaj pokusia to udrzat, tak sa skor ci neskor aj tak rozidu....

alenka_maxova

wreck, uplne suhlasim. Tak isto to zalezi aj od toho, co clovek papa, cigarety to neskutocne ovplyvnuju. Mne sa napriklad tiez stalo, ze mi byvaly partner vobec nevonal. A tym nemyslim len tam dole, akosi celkovo. Kdezto pri terajsom partnerovi sa idem "pozabijat" za jeho vonou, aj tam dole. A on tak isto, co sa tyka mna :) Nuz, vsetko je vsak individualne

wreck

obaja mate pravdu, alenka_maxova aj bingham. a aby to nebolo take jednoduche, tak sa ta vona meni v case. v obdobi ovulacie je pritazlivejsia, podobne ako pot, ako v neplodnych dnoch. takze ten isty partner je z nej raz tvrdy ako bambus a inokedy zase uplne lahostajny.

rovnako hned po orgazme (chlapovom) ta vona uz nemusi byt taka pritazliva ako bola kym sa robil.

bingham

alenka...ono je to skoro ako u zien...ale co som bol aj ja celkom prekvapeny tak vela chalanov to nerobilo...z toho dovodu...ze im nesedela ta vona/chut...

mne osobne to nevadi prave naopak :))...ale zase niektore zeny z toho robia neviem aku neodolatelnu chut :D