zneužitie čísla úču

bajkal

Osobne si tiež myslím, že by sa číslo účtu nemalo dať zneužiť. Aspoň nie bežne a ľahko. Skôr čísla účtov pokladám sa celkom verejnú informáciu, kedže už skoro každý šek, ktorý platím na pošte má napísané číslo účtu kam tie peniaze idú. Vyznám sa v tom len asi ako bežný človek a chcel som sa informovať, či si na niečo treba dávať pozor.

lost

dnes v dobe informatiky, kde su vsetky IP logovane ako keby bol "niekto tam hore" sakramensky paranoidny .. sa neda odhalit, KTO sa logol na moj IB ? :)

v case kamier nie je mozne zistit, kto prisiel do banky a podpisal to za mna ?

mimochodom, ja ked som si chcel vybrat VSETKO z uctu, lebo ma nasrali v CSOB za nezmyselne poplatky, tak mi to taky mlady fagan nechcel uznat, ten moj podpis, i ked bolo jasne, ze je OK..

sialena doba..

nenavidim, ked nejaky krpaty chuj, ci pipka vidia obraty na mojom ucte, tak by som ich prefackal, ze by sa mi klanali a prosili o odpustenie.

lost

tak by som ich dal na súd a potom nech kecaju, ze nic s tym nejde robit.
zodpovednost by niesol (asi) komplic v banke, co "overil" moj podpis.
v banke su aj kamery.

inac, vismli ste si, ze aj na parkovisku v auparku a poluse je MILION kamier, ale ak vas okradnu "nic sa s tym neda robit"

tak na co ich do riti platime ?!

toto je jedna z veci, ktore neznasam na spolocnosti, lahostajnost ku vsetkemu :P

veda

No neviem raz davali pribeh podla skutocnej udalosti a tam davali ako jedna zenska zneuzila cislo uctu jednej zeny ktora si k nim prisla vybavit pozicku.A ked s tym sla na policiu tak jej povedali ze je to bezna vec.Ze kazdy den je plno ludi takto okradnutych.Len to nebolo u nas ale niekde v zahranici.A vobec s tym nic zo zaciatku nerobili.Aj ked vedeli ze kto to moze priblizne byt.
Ale myslim si ze u nas by sa to stat nemalo.

lost

vysoko nepravdepodobne :)

co moze ? prist do banky ze "dobry den, chcem vybrat z uctu 123/456 prosim vsetko?" :D

jedine co moze, je ti tam poslat peniaze :)

a to by bola skor ta prijemnejsia cesta, ako zneuzit ucet, ci nie? :D