mužom sa na ženách páči ŠARM, ale čo to šarm je?

9559005

AHAA TAKZE DA SA POVEDAT ZE TO JE U kazdej zeny iné a individualne...?
je to vlastne nejaky pohyb tela a praca s nim alebo ako by som to povedala :D ale diky na komenty zaujimavé

wreck

je to individualne ako samotny pohlad na krasu. pre mna to napriklad znamena urcitu suhru fyzickych a psychickych vlastnosti, ktore musia byt aspon priblizne v spravnom pomere, a verbalneho a neverbalneho prejavu.

ak ma zena dlhsie vlasy, vie nimi mimovolne a skoro az nebadane pohodit do strany. vie sa s nimi rozne hrat alebo si ich len tak prehrnat prstami. pri chodzi sa vie vlnit v bokoch urcitym sposobom. zavisi to od toho ako je stavana a ako kladie chodidla na zem. ma svoju farbu hlasu, s ktorou vie pracovat a vie sa ovladat, aby neposobila afektovane.

oci! zvlastna kapitola! pozri si tento klip: www.youtube.com
vsimni si v case 0:22, ku koncu versa 'it would be an affair', co spravi to dievca s ocami a ramenom. je to trochu prehnane, lebo je to sexom nabita skladba, ale je to presne ten pohlad a pohyb ocami, ktory je mimoriadne pritazlivy.

dolezita vec je ako zena vie prijat komplimenty a ci to vobec vie. akym sposobom to urobi, co povie, ako to povie...

usmieva sa skutocne, nie nasilu a umelo. a usmieva sa vtedy, ked je na to dovod. rovnako na vtipoch sa smeje len ked jej su naozaj smiesne.

je toho velmi vela a tazko sa to opisuje. ale stretnut takuto zenu... no pomilovat a zomriet. :)

rruby

:-)))kazdy rozumie pod slovom sarm nieco ine. Ale to, co sa paci kazdemu muzovi je, ked sa zena sprava ako zena, je plna energie, usmevu, dobrej nalady, vie vystupovat...to na kazdeho muza zabera a tomu sa hovori sarm ;-)