Tuk na vnutornych stehnach :(

Príspevok v téme: Tuk na vnutornych stehnach :(
monika.p

Ahojte, som stihla mlada baba, ale strasne ma trapia moje stehna... :( mam v bokoch 95 cm, ale moje stehna su uplne horzne, rozkysnute, mlandrave a trasu sa mi pri chodzi...Najviac ma trapi ze sa suchaju o seba, a mam tam nepekne jamkove tukove vankuse! :( jednoducho neviem ako by som z nich schudla. Mam strasne vela tuku na vnutornej strane stehien, uz mesiac bicyklujem 4x do tyzdna 60 minut a ziadna zmena. Som z toho uz zufala, neviete mi poradit nieco co vam pomohlo? Viem ze cviky na spevnenie mi tento tuk prec nedaju, tie mi iba vytvaruju svaly. Strasne tuzim po tom, aby som ked sa raz postavim pred zrkadlom, mala pekne stihle nohy.

flegma

tak napriklad si lahni na chrbat, dvihni nohy kolmo hore a roznozuj do maximalnej polohy, dalej si mozes sadnut, medzi clenky dat nejaku prekazku (napr stolicku) a stlacat
takisto sa da stlacat lopta medzi kolenami
a dobre su aj plie podrepy
ak mas fitloptu, lahnut na chrbat, nohy hore, medzi clenky fitloptu a znova stlacat

xdanielax

sonja_98 - tuk neschudnes len z jednej partie. Konkretne cviky ti ju mozu pomoct vytvarovat - posilnit SVAL. tuk chudnes komplexne.

darin21

WAU! Magy tak táto posledná fotka ma dostala. Mám podobny problem ako monika akurát aj na bokoch bruška. Pozerám aj iné fotky na tej stranke, som uplne hotova. A to som si myslela, že v 26tich rokoch uz s tým už nič nespravim.
Magy VELKA VDAKA ti za inšpiráciu, mne stačilo pár minút a už viem, že nikdy nechcem vyzerať tak, ako vyzerám dnes. A ide sa potiť krv... Huráááá
Za rok podám hllásenie :D

Magy

monika - aby sme sa rozumeli - ten postup cvicenia v style bb, ktory som ponukol ako (zrejme jedinu) alternativu k naozaj sumernej postave, znamena rozvinut svalovu hmotu na celom tele, vyrovnat ten rozdiel medzi tenkym a stihlym "vrchom" a nepekne hrubym "spodkom". teda pridat svoalstvo aj v hornych partiach a vyrovnat tento nepekny rozdiel.
akekolvek ine "bezne" cvicenie zamerane iba na spodnu partiu, o ktorom pises aj ty, sposobi zhrubnutie stehien kvoli narastu svalovej hmoty.
to znamena, ze takymto cvicenim toho vela neporiesit, najme nie tu nesumernost, ktora ti najviac vadi.
vies, genetika je potvora, ak mas v genoch dany tento typ postavy, cvicenie "tu kus, tam kus" nepomoze. bud tieto danosti ktore ti vadia, doslova prevalcujes "hrubou silou", alebo sa s tym zmieris.
ked si pisala o "nepeknych tukovych jamkach", asi mas na mysli zacinajucu celulitidu.
nieco take?:
www.lymfoderma.cz
tam by bolo treba zvazit adekvatnu napravu, resp. liecbu, lymfodrenaz a pod. a cvicenie pridat po zlepseni stavu na udrzanie stavu po lymfodrenazi.

monika.p

Magy, je jasne ze bez pohybu a nikam nikdy nedopracujeme ak chceme zdravo schudnut a vytvarovat postavu! :) Chcem sa vsak spytat, ze ked budem cvicit nohy poctivo niekde vo fitku, ci sa mi nezvacsia prilis svaly a nohy mi tym padom sice spevenju,ale aj zhrubnu, a to ja nehccem. Mohol by si mi prosim ta povedat ako mam potom cvicit, aby som si ich spevnila, ale aj zostihlila zaroven? Asi mensie vahy a viac serii vsak? Dakujem :)

xdanielax

Magy - v tom pripade dakujem za ozrejmenie situacie. Ale aj tak sa mi to zda neuskutocnitelne - aspon na mne (vzhladom na to, ze sa mi svaly na nohach/zadku rozvijaju o dost jednoduchsie nez v hornych partiach - vzhladom na moj typ postavy. i ked je pravda, na druhej strane, ze extra precizne som sa tomu nikdy nevenovala.

Magy

xdanielax - snad som to aj napisal dostatocne jasne, ze tie kremy su len opticky zahladzovac, ze skutocny alebo trvaly efekt nemaju. ci nie?

ano, trenoval som chlapcov aj dievcata nielen tanec, ale aj v posilke, dlhe roky som tam chodil, dennodenne sa stretaval a rozpraval s trenermi a ludmi, ktori priamo robili bodybuilding. rovnako muzmi aj zenami. kazdy cvicebny program v bb je robeny presne na mieru danemu cloveku. tam je to fuk ci zena alebo muz. ziaden bodybuilder nemoze budovat efektivne a sumerne cele telo, ak by postupoval len podla nejakych univerzalnych postupov a sablon.
co sa tyka doplnkov tak to nie je o "neviem ake", ale normalne. nemusi ist do vrcholoveho bb, aby musela riesit superdrahe veci.
ano, fitlopta pomaha. viac sediet a nehybat sa.
vela zdaru!