biely povlak na jazyku

arman

Iron, ja mam teraz taku protiparazitalnu kuru a tiez mi zmizol biely povlak. Ono, ze vraj su to mrtve kvasinky, a vseliake potvory z traviaceho traktu, ktore organizmus vylucuje. Ochorel som, a kedze som nemal chut jest, tak som jedol len par jablk a misku kyslej kapusty. Po par dnoch, ked mi choroba zmizla, som si vsimol, ze mam uplne ruzovy jazyk! Ale len co som sa najedol vareneho jedla dva dni po sebe, uz sa zacal tvorit naspat. Podla mna to bude z kvasiniek.

Iron

Malý zázrak :
Držal som dlhodobo dietu a ku koncu sa objavilo niečo nezvyčajné, zrazu sa začali na jazyku dlho dlho dlhodobo pokrytom bielym povlakom tvoriť náhodilé miesta, kde sa povlak strácal, a zostala čistá ružová sliznica, najprv s miernym bolestivým zakrvácaním, ale po dňoch sa to zahojilo. Čím dlhšie som dietu držal, tým bolo tých miest viac, najprv sa rozšírili na polovicu jazyka až nakoniec na celý a povlak sa neobnovil.
Po tom čo som s dietou skončil a vrátil sa ku starým neduhom, povlak sa postupne vrátil a je nutné znovu nutné ho dennodenne odstraňovať - veľmi nepríjemné.
Mrzí ma, že som neurobil fotodokumentáciu, snáď pri ďalšej diete.

RNG

Treba v tele vyhubit alebo aspon potlacit plesnove a kvasne kultury, potom je toho bieleho povlaku malicko a zriedkavo.
Lesne a kvasne kultury, ked sa premnzia nam velmi skodia celkove na zdravie, to nie je kozmeticky problem, ale zdravotny.
Cat z toho si zapricinujeme sami skladbou jedla, ktora je bohata na cukry a jemne muky a zaroven chudobna na mikrovlakniny
Takze podporujeme candidy a plesne a nie probioticku floru v crevach.

citygirl

Tri kvapky rastlinneho glycerinu (kupis v lekarni) na jazyk a vyrajbat kefkou na jazyk. Jedine co pre mna naozaj zapracovalo.

Iron

Ani ústna voda ani škrabka na jazyk, ústna voda dokonca pachové prejavy zhorší. Vhodná je zubná kefka ( takže dohromady dve a nezamieňať ) napr antibakterialna so striebrom a na štetinky trochu zubnej pasty, aby kefka zostala "čerstvá" Až po očistení kefkou použiť ústnu vodu, avšak stačí aj bežná, listerine sa mi neosvedčil.