Cukrová pasta na intímne partie

ajajja

Je to také priesvitné žlto-oranžové v umelom kelímku :)) Tak ale ono nejaká bolesť tam je, veď ono to funguje podobne ako vosk - napatláš a strhneš :) Ale dá sa to ( podľa mňa ) vydržať. Kupovala som to na nete, ani neviem, či to je bežne dostať v drogerkách. Daj si to do googlu, niekde na stránkach predajcu som našla vtedy aj video ako sa používa, tak kukni :)

malickaaaaa

No tak asi viem co myslis.. je to take cervene v takej konzerve a pred pouzitim to das zohriat do mikrovlnky :) ze?

Pytam sa preto lebo ako pisete ze je to bez bolesti a ja ked depilujem nohy voskom tak jacim jak blazon :)
a kde to kupujes na nete ci priamo v drogerke??

ajajja

Neviem presne aký je vosk, ten som nikdy nepoužívala. Pasta je taká hustá, lepkavá zmes. Pôvodne je tuhá, ale pred použitím sa musí trochu ohriať v mikrovlnke, ale nie moc, lebo keď je moc teplá a roztopená nedá sa s ňou pracovať.

ajajja

Ja som to niekoľkokrát skúšala. Bolesť sa dá vydržať, nie je to také hrozné, ale keď chceš depilovať úúúplne všetko tak je to dosť na prd, lebo zospodu sa tam blbo dostaneš :)) Ešte hore sa ako tak dá, aj keď mne to nevytrhlo všetky chĺpky na jeden raz, musela som každé miesto prechádzať viackrát a trvalo to celú večnosť. Ten pocit hladkej pokožky skoro 2 týždne je super, ale nadrieš sa na tom ako blázon :) Teda aspoň ja ...

Ida2

Chodim na depilaciu pastou do salonu-zatial len ruky a nohy,ale mozem odporucat. Takmer bezbolestne a hlavne ziadne podrazdenie, s ktorym som mala vzdy obrovsky problem.Teraz som to dokonca skusila sama doma a slo to ako po masle, takze sa chystam aj na intimne partie.

Rolka

Simma, ak by si skusila tak daj vediet, rada by som to skusila tiez ale nemam este o tom dostatok informacii...asi tak ako ty :)

Rolka

noo ja som o tom pocula ze to az tak neboli :) ale asi nejaky reklamny tah jankaaaaaaa? :)
A inac ty si si ju vyrobila sama, alebo si ju kupila?