Mihalnice

Príspevok v téme: Mihalnice
2130492103ja

Chcela by som sa spýtať čo by ste mi poradili na kratke a rovné mihalnice a mam ich tmave rozmyslala som ze si ich dam napustit, ale je to skor asi pre tie co maju blede mihalnice. Trvalu nechcem lebo z toho vraj vypadavaju mihalnice a trsy ked som mala tak mi to dost vadilo hlavne ked som sa rano umyvala. Poculi ste uz niecom takom ako je eyelash extension ? Robi to bezne kozmeticka ? a aka je cena ?

klokanka1

pekne pouzivajte nieco ako 3d mihalnice ja ked si to nalepim tak mi to vydrzi skoro 2 mesiace.. mozes si ich urobit take aby vyzerali prirodzene alebo take trosku vyzivavejsie... by som ine uz ani neskusala

bianka_k

jablaja21 mne to moj znamy ide objednavat, lebo on by to tu chcel predavat, a vraj to bude mat 6ml a bude to stat 59 euro, a co som pozerala REVITA EPS to je nieco podobne ale je tam len 2,4ml a stoji to 37 euro a to neni bohvieco..tiez neviem kedy sa mi to konecne dostane do ruk, ale som nedockava, ak chces tak daj mail nech ti o tom poslem nejake info :)

jankaaaaaaa ty si cela naivna :)ty mas cely zivot asi kratke vedenie by som povedal :D

jankaaaaaaaaa

bianka: cely zivot mas kratke mihalnice, ale ked sid as aktivator az z ameriky za velke peniaze tak zrazu ti narastu obrovske vytocene mihalnice..ze?? ach boze ludska naivnost fat nepozna hranic..

bianka_k

ahoj:) ja skor rozmyslam nad niecim takym ako je aktivátor rastu mihalníc...chcem si z ameriky objednat FamousLash prírodný aktivátor rastu mihalníc, vraj to onedhlo bude aj u nás na Slovensku, tak si asi ešte počkám a vyskúšam to :P :)