Bunková teriapy - kmeňové bunky - Kyjev Ukrajina

dodoskk

Ja som teraz tu na ukraine v klinike v kyjeve .zajtra konci 1 tyzdenny pobyt za 16000eur ja som robil iba doprovod,no čo sa tyka služieb musim pochvalit od vystupenia na letisku cez vip priestor ubytovania na klinike aj to jedlo ujde známi ma proceduri a pripravi kazdy den starostivost je vysoka no uvidime čo a ako sa zlepši jeho zdravotny stav

RNG

Treba si uvedomit, ze vsetky nove metody, ked su prinove su rizikove, pokial ich dostatocne nevylepsia tak aby boli ovela viac ucinne a spolahlive a bez postrannych ucinkov. Ale kto sa chce hrat na experimentalne morca, moze si ich za drahe peniaze na sebe vyskusat.
Ja osobne davam prednost prirodnympreparatom pouzivanym starocia a patriacim do skupiny neskodnych lacnych potravinovych doplnkov.

j19

Tiež by ma to zaujímalo...,vraj dokážu liečiť s úspechom RA aj rakovinu,svalovú dystrofiu,diabetes...Je dosť článkov na nete o úspechoch liečby,ale aj články ,že to je podvod.Vyjadrili sa aj ortopédi z Ba,že tomu neveria.Ale ako sa môžu vyjadriť lekári,ktorí s tým nepracujú.Je tu niekto,čo má k tomu niečo bližšie dodať?