PORIADNE červená farba na vlasy...:-)

Príspevok v téme: PORIADNE červená farba na vlasy...:-)
DzanaFX

Ženy, dievčence, poraďte...Už rok si farbím vlasy na červeno...Farbila som garnierom, veľmi mi padali vlasy, farbila som paletkom, vždy to bol rovnaký odtieň, aj keď som použila viacero odtieňov, farbím syossom, vždy je to rovnaký odtieň..Viem, že tu spomínate hennu stále, je fajn asi na vlasy, ale takýto farebný efekt nedosiahnem...Pozná niektorá z Vás nejakú farbu, s ktorou by som dosiahla takéto vlasy:

fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net

???

Lebo ja už neviem, ako sa k tomu dopracovať :-D... Mám vlasy červené, ale tmavšie a nechcem si speroxidovať hlavu...:-D Alebo v kaderníctve mi to namiešajú? Alebo nejaké zahraničné značky farieb? Ktoré sa tu nepredávajú??

dida_138

skúste si pozrieť farbu od L'OREAL-Feria Blood Red.*
*používala ju aj herečka Rachel Hurd-Wood vo filme Parfum: Príbeh vraha

DzanaFX

Fajne no tak škoda, ale garnier by som si nedala už na vlasy, lebo len raz som dala a tretina vlasov ostala v umývadle :-D asi nie osm kamoš s garnierom :-P

DzanaFX

Joooj a ja nechcem zosvetľovať...A objednať farbu z inakade? Keď ani na googli neviem nič nájsť, lebo ani neviem poriadne čo zadať...Moja krstná vlastní salón, pôjdem s ňou asi hodiť debatu...Dúfam, že sa dohodneme aj na cene :-DDDDD A to je pravda, všetky uteráky mám červené, ale chcem takú farbu aspoň raz za život...:-)))

jankaaaaaaaaa

jedine v kadernictve. tu na slovenskom trhu niesu absolutne ziadne pekne cervene odtiene. po case uz vsetko chyta na bordovo a je to tmave a nehovorim o tom ako rychlo sa to vymyva. preto som prestala vlasy farbit na cerveno. v kadernictve urcite take faby maju, len to bude drahe. a urcite ti aspon pred prvym farbenim budu musiet zosvetlit vlasy, ak mas tu cervenu uz tmavu..