NEVERNý /VERNý

Príspevok v téme: NEVERNý /VERNý
jaja2567

ahoj ...mám naozaj krásny vzťah ...ale stále myslím len na jedno :na to že mi bude môj priateľ neverný (to odpustiť alebo tolerovať vo vzťahu nedokážem ) ...a naozaj" veľkou podporou" mi tu je ako všade čítam kto koho podvádza a ešte sú na to aj hrdý ...chcem sa preto spýtať či niekto dokázal byť svojej manželke,manželovi,priateľke alebo priateľovi verný a ako dlho .?

karlicka

Po mnohých rokoch manželstva lutujem,že som bola verná...

Mohla som a ešte aj teraz si možem užívat,len...neviem,AKO na to :)))

Tazima

bingham taky človek naozaj nemá úctu, voči sebe, svojej matke ktora ho vychovala a samozrejme nemôže byť ani reč o nejakej úcte k "partnerovi" ktoreho veselo podvádza.
Takže ja súhlasím s magy.

AdamKrt

Bol som verny do konca vztahu, vyse 3 rokov. Ked mam partnerku, nebudem predsa riesit inu, aj keby bol nejaky problem.

Kafik - Ty ma hladas a nakoniec ani neodpises na email... No pekne... :)

bingham

Magy...no ty si urcite z genetiky lovec :D

ty mi skor prides ako typ...co ho skoro kazda pekne odrbe a "podvedie"....za to ty samozrejme az tak nemozes...ale aspon nepis kraviny...ze taky clovek nema uctu...a pod :)

kafe

jaja2567 a čítaš tu aj koľko zdravotných problémov ľudia majú a aké krásne rozmanité sú? A mylsíš si, že preto žiadny zdraví ľudia neexistujú? Rozmýšľaš nad blbosťami. Vo vzťahu sa ti môže stať 1000 iných rovnako nepríjemných a bolestivých veci ako je nevera (partner zomrie, ochorie, ochorie vám dieťa...). Ale ak ťa to baví deptať sa práve týmto, tak na to mysli ďalej. Vieš, spokojný a šťastný ľudia tu nepíšu. Témy otvárajú len tí, ktorí majú problém, takže zákonite tu čítaš o samých problémových vzťahoch.
Bola som verná 11 rokov.

alenka_maxova

ako casto riesim s kamoskami otazku, ktoru si polozila, neverila by si...Obcas mam naozaj z mojho najblizsieho okolia pocit, ze vsetko sa sustredi len okolo nevery. A pritom kazdy sa obranuje, ze nevera je v "dnesnom svete" normalna. Nebolo by normalnejsie a prirodzenejsie keby sa vztahy riesili, ak su problemove? Keby sme sa snazili o napravu vo vztahu a ked to nejde, odisli zo vztahu ako inteligentni ludia? Nevera nie je nic ine, ako nechopnost postavit sa problemom. Mnoho ludi radsej zdupka, alebo urobi preslap, lebo inak to riesit nevie.
Moja rada pre teba je, aby si sa prestala zamyslat nad vecami, ktore este ani neexistuju, lebo si ich tak akurat len privolas. Pestuj si vztah, starajte sa on a ked nastane problem, rieste ho spolu. Ak budete obaja spokojni, nebude priestor na neveru.

Magy

jaja2567 - samozrejme ze dokazal. to ze som muz (z genetiky lovec, polygamista a nevjemcoeste), na tom nic nemeni.
mam svoju hrdost a urcite zasady, ktore NIKDY neporusim.
a take ze "nikdy nehovor nikdy" konkretne u mna neplati, rozhodne nie v tomto.
bohuzial neraz sa stalo, ze ma podviedla, okaslala... ale neriesil som to nikdy vracanim toho isteho, pomstou.
proste som ju (slusne) kopol do zadku (rozumej > ukoncil vztah) a hotovo.
prebolelo a siel som dalej.
pokial niekto podvadza, je nizky na duchu, nema uctu ani voci sebe, nieto este voci partnerovi/-ke.
a je uplne fuk, ci to spravil z nudy, alebo preto, ze ta jeho ho dusi, neda mu a podobne vyhovorky.
tak bud si tie problemy vo vztahu vydiskutujem, alebo ho ukoncim, ak to nikam nevedie.
PODVOD (podobne ako pomsta), NIE JE RIESENIE.

wreck

dokazal. az do konca. 9 rokov.

a ty sa nesustred na skarede veci. nikdy si nemozes byt nikym ista, nech by sa vztah zdal akokolvek krasny. bud rada za to, co mas, a pestuj si to, aby to stale bolo pekne. nejake vernostne statistiky su ti podla mna nanic. a radsej ich ani nechci blizsie poznat, pretoze su desive.