Antibiotika + alkohol

Dandii

Hej jasné, že vydržím. Už dva týždne som bez pifka, lebo ma bolelo hrdlo, tak som ani nemal chuť. Teraz už len kašlem no aj tak som dostal tie lieky. Čo už. A ešte jedna otázka. Ak by som teda prestal kašľať a všetko, môžem pri antibiotikách vyvíjať fyzickú aktivitu? V nedeľu mám hokejový zápas.. Samozrejme šiel by som naň jedine, ak by som sa cítil dobre.

Nicoll

alkohol sa nesmie kombinovat s antibiotikami lebo oboje metabolizuju v peceni,ktora je tym nadmerne zatazovana co moze byt pre chorobou oslabeny organizmus dost problem..z jedneho piva asi neumries a zlyhanie pecene alebo zastava srdca sa konat nebude ale taka alergicka rekacia moze byt..alebo sa z toho jedneho piva opijes pod obraz bozi...ale tiez ti nemusi byt vobec nic...tak je na tebe,ci ti to pivo stoji za pripadne problemy

Dandii

Dnes som tie antibiotika začal jesť. Keby som vyzdravel do soboty, môžem ich jednoducho vysadiť s tým, že už ich nepotrebujem? Alebo ich musím brať tých sedem až desať dní, ako mi bolo povedané? Nerád do seba cpem lieky, preto sa pýtam.