Čokoládovna - Trenkwalder

Príspevok v téme: Čokoládovna - Trenkwalder
BA

ahojte, kamoška ma vola do BA cez trenkwalder, je možnosť práce v čokoládovni za paásom, je to práca na dve smeny - doobedná a poobedná, pričom su to na 90percent čo mi operator povedal, 12 hodinovk, čiže príklad, od 6.00 do 18.00 a od 12.00 do 24.00

na hodinu v čistom 3.15eura. náklady na cestu tam si hradim ja, a ubytko je zadarmo.

čo si o tom myslíte,??mate s tým niekto skusenosti??? dakujem

Honza1

Všichni si dejte pozor na agentůru Trenkwalder !!!!! Pracoval jsem pod ní v německu a takový problémy jsem ještě nezažil...... všechny co jsem tam potkal tak okradli.

Lucy294

Inka54 možem sa ťa opýtať ako si sa tam dostala? Cez nejakú agentúru alebo len tak na profesii? Zháňam si prácu v BA a počula som tiež o tej čokoladovní no zatiaľ som žiadnu ponuku na to pracovné miesto nenašla. Nevedela by si mi mômocť kde to mám hľadať alebo ako sa tam dostať? Ďakujem :)

inka54

Ja ty odporúčam že tam môžeš ísť robiť!není to tam strašná drina!oni len ludí strašia!ahoj ja tam idem tiež

inka54

ahojte!ja som pracovala v lovosiciach v opávií.tam je ešte väčšia drina ako na slovensku!ja som pracovala za pásom alebo som ukladala krabice na paletu a dávala som si palety sama preč!bola som cez agentúru trenkwalder čech (česká agentúra).

biela mačka

ja som tam bola raz a stačilo...totiž stále si treba umývať ruky a potom ešte dezinfikovať a ja mám citlivú pokožku, po jednej službe ma kožana rukách štípala jak ďábel - ale keď ti to nevadí, tak je to ok

erika1606698

Dobry den.Neviete niekto poradit kde sa obratit v trenkwaldery ak sa chcem stazovat na pani ktora je zamestnankyna Trenkwalderu na pobocke v trencine.Syn je zamestnany cez Trenkwalder a klame na vyplatach a premiach.Vlastne syn uz teraz od novembra prestupil do inej agentury.Pani mu strha za topanky ktore on tam nedostal ale si ich bral z domu a strha mu aj 30e za poskodenie tovaru ked to prevazal na voziku ale uz mu taketo veci strhava akosi kazdy mesiac.Poradte prosim vas na koho sa tam obratit azistit pravdu o peniazoch.Dakujem velmi pekne.