frajer na mna zabuda stale.

Príspevok v téme: frajer na mna zabuda stale.
mimuskaaaa

ahojte ludia,mam taky problem alebo neviem cim to mam nazvat. Som vo vztahu 3 a pol roka,lubime sa vsetko. Len mame problem v tom,ze ked ide frajer napr von alebo sadnut si,ja o tom neviem,resp. on mi ani neda vediet,ja len potom pozrem na hodiny,ze co ho neni a mu zavolam a zazivam mnsie soky,on to berie ako obmedzovanie alebo ja neviem co. Ja neviem,ja som myslela,ze taketo veci sa vo vztahu robia,ze napsiem sms ze caaaau mima,ideme si sadnut,strasne sa tesim a bla bla bla. Nikdy som nic proti takemuto nemala. Bavili sme sa o tom viackrat,ale nepomohlo. To mu mam akoze aj ja robit naschvaly,ze mu nedam o sebe vediet,respektive ako mi povie zakazdym,zabudol som na teba alebo ze chcel som ti potom zavolat,ved jasne,ze chcel,akurat na to nikdy nedoslo. Ja si uz fakt prijdem ako drbnuta alebo co.
Ale on to odo mna ocakava.,co si o tom myslite?
a teda,ke dmu nedam vediet,hned mi vola a neviem co
Lenze ja neviem,mne to ublizuje,ze som taka asi nepodstatna v jeho zivote,ze si to asi nai nezasluzim vediet..

Mrska Silvuska

hmmm....to ste "len" vo vztahu...a keby ste boli manzelia a mali deti? tiez sa ti takto "zabudne"? a tiez to budes takto tolerovat??? treba najst muza, ktory si ta bude vazit. pretoze tento ta ma hlboko daleko.....

Honor

Ja ťa úplne chápem. Mňa by to hnevalo tiež a toho môjho ešte viac. Čiže je normálne ak si daju dvaja ľudia vedieť kam idú, s kým idú a kedy sa vrátia. Funguje to tak aj medzi mojimi rodičmi, aj medzi mnou a priateľom, proste v každom partnerskom vzťahu.

Tvoj evidentne to ma tak strašne v paži, že to žiaľ nerieši a ani po upozornení to nie je schopný zmeniť. Hm, jedine čo ostáva je fakt urobiť to isté. Možno si niekto pomyslí, že robenie niekomu zle a vrátenie toho, čo robí je detinské, ale občas to pomáha :P. A podľa mňa sa ti potom ozve. A ak bude z toho nervozny, tak mu len povedz, že či si uvedomil, čo tebe vadí ;)

Vidím len tento jediny spôsob :)

lulu22

Neviem, ako často ste spolu a ako často chodí von s chalanmi. Ale ako sa hovorí- KTO CHCE HĽADÁ SPôSOBY, KTO NECHCE HĽADÁ DôVODY. Keby naozaj chcel zavolať/napísať, že ide von s kamošmi, tak to spraví. Lebo príde mi to také, že ťa má na háku..a keď už o tom vie, že tebe to vadí a nič s tým nerobí, tak si ťa neváži asi natoľko, aby ti dal vedieť, že dnes napr.spolu nebudete, lebo ide von.

mimuskaaaa

asi jedine riesenie,ale je to smutne,ze to treba dat vobe ctakto pocitovat,nie?ja som velmi mierumilovny clovek a robit veci nadhcval..mi je take dost cudzie,ale asi s ainak neda.

winki

Choď von bez neho aj ty a neoznamuj mu. Keď sa ti on neozve nevyvolávaj mu...pekne si počkaj kým to urobí on.

mimuskaaaa

ja neviem,co je na tom take tazke..a vzdy teda,ked mu zavbolam,ze ahoj,ze co ty,kde ty..
tak on povie a potom mo zadre,po 5 hodinach,ze ved ja so mti chcela napista,ja so mti chcel zavolat...ale vzdy to ostane pri tom chceni...ja uz nevie fakt,co mam robit,rozhovor nepomaha