Co vlastne mám?

Príspevok v téme: Co vlastne mám?
J111

Moja doktorka mi hovorí, že ak mám jeden príznak schizofrénie, že schizofréniu nemám. Čo potom vlastne mám? Ja občas počujem hlasy, ďalej mám problémy s koncentráciou, napr. nevydržím dlho pozerať telku. Čo je to za ochorenie? Ja si myslím, že je to psychóza, ale ani sám neviem, čo to vlastne psychóza je.

J111

No, ani pri nete nevydrzim kto vie ako dlho, hoci cca. dva tyzdne dozadu som bol velmi casto na nete. Potom som sa znovu zosypal.

doubledog

J111

prepac, ale vyjadrenie "som sa zosypal, preplo mi", mi toho moc nepovedalo :)

na zaklade tvojich komentarov o duchovnej urovni mam nejake tipy, ak chces, napis mi na mail, je celkom mozne, ze ta budem vediet nasmerovat.

marcelina78

a co ti bude odrabat, ved uz mas odrobene, hadam ti ktosi zas "neporobil" za taky kratky cas, ale ved ked ti to pomaha, sam vies, skusaj...

J111

Objednal som sa k jednemu velmi dobremu exorcistovi, uz som u neho bol a velmi mi pomohol. Tak mi drzte palce, nech to vyjde znovu. Ja riesim problemy aj na duchovnej urovni. Tie moje lieky mi tak pomahaju jak umartemu zimnik.

J111

Este poznamka, po odrobeni odisli silne depresie, teraz sa citim velmi zle najma, ked sa meni pocasie.
Ako vidim, tak ma odblokovali, lebo som dostal ban:)

amanda23

ale ved si pisal , ze po odrobeni ani stopy po depresii , tak co teda, mas depresiu alebo nemas? ja uz ti nerozumiem vobec...