Vadia chalanom bisexuálky?

Príspevok v téme: Vadia chalanom bisexuálky?
afrodita

tak chalani chcem sa opýtať, či vám vadia bisexuálky. Teda čoby ste spravili keby vám vaše dievča povedalo že je bi. lebo ja som pred pár mesiacmi zistila že som aj na baby. stále pri masturbovaní pozerám lezbické porno a predstavujem si aké by to asi bolo s babou. Minule som sa aj trochu "hrala" s kamarátkou vo vani. Hladila som jej prsia a robila som ju rukou a nenormálne ma to vzrušuje. A bojím sa že ma to vzrušuje viac ako sex s priateľom. Ale inak ma chalani priťahujú oveľa viac, no vzrušoval ma viac sex s babou. Čo mám robiť?

Bublina666

No moja osobná skúsenosť bola skor negatívna. Keď som sa hľadala a skúšala mala som priateľa a 17 rokov, podviedla som ho s babou a to bol taký posledný klinec do rakvy a rozišli sme sa. Momentalne mam 25 chuť veľkú no momentálny priateľ to berie ako neveru takze držím chute na uzde a verím ze sa to časom zlepší a priateľ zmení pohľad :). Chlapov to vzrušuje pokial to nie je ich žena vtedy to berú ako neveru a hlavne taký ten psychicky pocit ze žene nemôže dať to co potrebuje...

Dulo

Afrodita, zrejme je vela zien bisexualne zalozenych. Mna by len zaujimalo, co ta k zenam sexualne pritahuje. Viac krat som cital nazor, ze zeny nie su vizualne zalozene ako muzi, ale pri bisexualite si to dost odporuje.

afrodita

wreck..dakujem pekne za radu. a nie nemyslim zeby som sa mohla zalubit do zeny, lebo v tomto som cisto na chlapov. je to len sexualne :)

wreck

ak by si sa dokazala skutocne zalubit do zeny, a nie si cista lesbicka, tak to je z mojho chlapskeho pohladu pruser. bal by som sa, ze sa zamilujes do zeny a opustis ma. ak je to tvoje bi len sexualne, tak to je celkom sexi.

vacsine chlapov sa to paci, o tom nepochybuj.

ak mas okolo 18, tak sa to este moze upravit. robit nemas nic. mozes iba sama seba skumat a s rastucim vekom sa snazit zistit co by ti najviac vyhovovalo.