Antikoncepcia

Príspevok v téme: Antikoncepcia
annie18

cca 7 mesiacov beriem antikoncepciu,a do teraz mi žiadna nevyhovovala..vyskúšala som zhruba 5, už ich ani nepočítam..teraz mám lindynette 20, a zdá sa, že je v poriadku,lenže známa mi poslala článok, že táto patrí medzi tie " nebezpečné " aj keď, všetky su nebezpečné, a môj strach je o to opodstatnejší, v tom, že moja mama má zápal kŕčových žíl, a asi pol roka trombózu . lekár je oboznámený spravil mi testy, či vôbec môžem užívať, povedal že môžem ale nie dlhodobo . má niekto skúsenosť s Lindenette ? viem, že každá to vnímame inak, ale predsa..

drrrr

ja som uzivala qlairu dva roky...pocas tych dvoch rokov som nemala ziadnu menstruaciu, teda obcas nejake spinenie co ani zdaleko nevyzeralo ako menstruacia..gynekolog mi na to povedal ze je to vraj v poriadku ale..mne sa to v poriadku nezdalo a uz vobec nie prirodzene no..okrem toho qlaira je z roku 2009 cize dost nova a od tej istej firmy ktora vyraba tie "nebezpecne" tabletky, tak som ju vysadila radsej.da sa aj inak chranit

jankaaaaaaaaa

vraj ta je najprirodzenejsia zenskemu telu. teda ta qlaira..
naco vobec silou mocou chces uzivat hak ked mas s kazdpou jednou problemy..

annie18

No, bojím sa, aj tak, to su neskutočné tabletky..hrôza proste nič sa ani nedá užiť..nechuť.. nie neskúsila..prečo?

jankaaaaaaaaa

ked sa bojis tak ju neuzivaj. to ci patri k najnebzepecnejsim alebo nie, je otazne. kazda hak je svojim sposobom rovnako nebezpecna.
skusala si aj qlairu?