den ,,volna,,

Príspevok v téme: den ,,volna,,
kreativitta

dobry den,

pred par mesiacmi som zacala chudnut, zatial uspesne idu kilecka aj cm dole, horsie je to s psychikou. som nervozna, podrazdena, cvicenie neznasam, cottage syra, kuracieho masa, zeleniny mam po krk. rozmyslam, ci by malo nejaky vplyv keby si napr. nedelu urobim volny den. dam si vecer cokoladu, po obede hned kolac. proste den pre ,,ktory sa oplati cely tyzden zit,,.

ano.

Volny den pri zdravom chudnuti je samozrejmost, najlepsia je na to nedela, lebo od pondelka sa zase maka v skole/praci a na treningoch.

Urcite nechod podla nejakych diet, to su zbytocnosti... A uz vobec nie kazdy druhy den cokoladu v malom mnozstve, to ma horsi ucinok ako cez volny den sa doslova ''prezrat''

Xxxx

ahoj, možem sa spýtať aku dietu držíš ? či to je niaka určitá ? alebo len zdravý životný štýl ? aký maš jedalníček ? dakujem

Loveme

Nuž deň voľna môže (aj nemusí)znamenať, že sa prepcháš a dobehneš to čo si zameškala. Potom si sa zbytočne doteraz snažila.

Neodporúčam ti dať si deň voľna, určite podľahneš aj potom a aj potom... a nakoniec z toho nebude nič iné než prežieranie sa.
Pohľadaj inú formu diéty a hlavne nech nie je strava fádna. Aby si nebola nervózna, musíš vyskúšať viacero ciest, kým nájdeš to čo ti vyhovuje. Alebo sa porad s odborníkom.
Samozrejme, ak to dokážeš kontrolovať, daj si napr čokoládu každý druhý deň, no v malom množstve.