chudé končatiny

AnOnYm98

jankaaaaaa ale ja mám problém že sa hanbím nosiť tričko s krátkym rukávom lebo mám tenké ruky,a teraz keď bude leto tak sa budem potiť v mikine?

jankaaaaaaaaa

si vo veku kedy prestavas rast, uz len priberas a priberas. okolo tej 17tky az 19tky sa ti uplne zmeni postava na ovela viac zensku. potom mozno budes lutovat aka si bola "chuda" .. lebo 52kg pri 173cm vobec neje extra malo. je to taka stihla postava akuratna k tvomu veku. tak neviem co sa stazujes. venuj sa radsej inym veciam, chod si zasportovat a tak

eve21

uma musi byt asi poriadne zakomplexovana voci stihlym ludom, mimochodom ja mam tiez podobny problem pre mna je velmi tazke pribrat a chudnem aj ked nechcem a uma zrejme nedokaze pochopit ze tak ako niekoho trapi to ze je tucny a chce schudnut tak su ludia ktori su naopak chudi a chcu pribrat, neznasam tych dementnych ludi co povedia o chudej babe ze je anorekticka a mimochodom ked ma niekto problemy s vahou moze to sposobovat aj stitna zlaza tak nech sa uma a podobni ludia konecne spamataju

AnOnYm98

no ďakujem že si ma podporila..úprimne :D..ale tú kravu si si mohla odpustiť ;(..nemám ešte skúsenosti a možno mám aj dobrý metabolizmus..myslím že by si ma skôr mohla podporiť ..ale vážne ďakujem.:)

uma

boze dievca okolo teba je tolko anorekticiek a bulimiciek kt. by dali zivot a do doslova zato aby mali tvoju vahu....

a po druhe mas 14, ked ti narastu este boky a prsia trochu tak budes za par rokov dakovat bohu zato ze si aka si a budes poskulovat na ulici po tucnych babach a ohovarat ich ake su nechutne.

tak sa nerob, krava