roky nepravidelný menzes

Príspevok v téme: roky nepravidelný menzes
biela mačka

Zdravím, roky mávam nepravidelný menzes. Koncom januára mi vybrali cystu, ale zase som to dostala po troch týždňoch. Vymenila som gynekologička, tá predtým mi nechcela spraviť hormonálny profil. Táto nová to robí, tak sa objednám. Kde môže byť chyba? Cystu už nemám..Žeby v hormónoch? Aebo v hmotnosti? Mám 170 cm a 52kg. Vek 38

biela mačka

ten žensský čaj vyskúšať môžem. Inak vlastne raz mi moja bvaá gynekologička dala tabletky na úpravu, brala som ich tri mesiace a bola tam spomenutá rakovina prsníka. :-( ja som rada, že sa so mnou vôbec nejaký mž rozpráva, keby som ochorela, tak sa môžem rovno zabiť.

Ivka 1

Nepravidelný menzes pomáha kombinácia včelej materskej kašičky a wild yamu, po dvoch mesiacoch pokračovať užívaním včelieho peľu . Veľmi dobré je aj pitie ženských čajov , veľmi dobrý je popradský.Dá sa pomôcť aj ďalšími prírodnými produktami, ktoré dokážu upraviť nepravidelnú menštruáciu a zmierniť bolesti.Antikoncepciou by som to neriešila lebo má veľa škodlivých vedľajších účinkov.Jedine ako ochranu pred neželaným tehotenstvom.

212

Som toho isteho nazoru ,že iste druhy hormonov sposoboju rakovinu prsnika a že to neni napisane na pribalovom letaku?!prečo by niekto kto na tom zaraba tam take čosi napisal?????
ja mam od mlada problemy s nepravidelnym menzesom a mam aj ten isty problem naplanovat si dovolenku a tampon ymi tonevyriešia,pretože mam dva ti dni tyky silny menzes,že ledva mi ho vložka udrži a nie to est etampon.
uživala som roky noretisteron ,par rokov to fungovalo ,potom mi zase začal menzes haprovat,tak mi ho vysadili,no nebudem tu pisat ake vselijake zmeny tovo mne vyvolalo,po par rokoch ked som sa dala do poriadku som sa dala nahovorit na HAK ale krvacala som pre zmenu v kuse a zmeny nlad a pod to ani nehovorim...
potom mi sestra ochorela na rakovinu prsnika a lekar ma upozornil,že rakovinu sice vyvolava viacero aspektov a keby vedeli ktory,tak už by tomu čo to vynašiel dali určite nobelovu cenu,ale jedno je iste,že jeden z dovodov je aj uživanie estrogenov umelych čiže aj uživanie HAK.nemam to z vlastnej hlavy,mam to od lekarov a čitala som to už viac krat.takže určite to zase až tak akravin anie je.
a jedine čo by som ti mohla zo svojich skusenosti poradit je pravidelne a dlhodob euživanie pupalky.to je jedine čo mne ako tak pomaha aj ked nie vždy na 100% ale od kedy uživam tento olej tak mavam ovela pravidelnejsi menzes,ale vyratat presne dovolenku si aj tak neviem.

jankaaaaaaaaa

ten novy gynekolog ti z hormon., profilu zisti to iste co endokrinolog. a mozno ti ho ani robit nebude ked uz mas vysledky z endok. naco si robit dvakrat tie iste vysetrenia,..?

iotaaa:-)

hmmm, no, tak ak ti ani nova doktorka nic zvlastne nezisti a ty nebudes chciet brat ziadne tabletky ani nic, tak asi bude jedina moznost sa s tym zmierit.
Ale co ja viem, mozno sa najde niekto, kto ti poradi este nieco dalsie, nez tu ludia pisali doteraz, ale ja osobne uz nic ine ako tu bolo nepoznam.
A to ze ta tu na fore niekto uraza, no tak to sa da brat aj tak: "jednym uchom dnu - druhym von."

biela mačka

A zatiaľ kým s týmto novým nespávam, odmietam pchať do seba dáke tabletky. Ex mal problém, kvôli ktorému som antikoncepciu brať nemusela.

iotaaa:-)

No, bohuzial, pri takych veciach ako je nepravidelna menstruacia sa casto neda robit nic ine ako brat antikoncepciu alebo ine hormony :(. Ja som tiez dlho brala HAK, ale teraz uz neberiem a citim sa lepsie (vselijake vedlajsie ucinky som mala)- aj ked to mam +- par dni nepravidelne a aj ine problemy mam. Rakovinu by to ale sposobovat nemalo, neni su na to dokazy (myslim, ze je to aj v pribalovom letaku). No ak ti nova doktorka zas nic zvlastne nezisti, tak mozno by bolo naozaj najlepsie brat nejake hornomy. Podla mna ti to moze sposobovat aj psychika, tak treba klud a pohodu. Pripadne si dovolenku naplanuj aj skor a nejaky tyzden a pol pred nou chod na vyvolanie menstruacie - to je podla mna ale krajny pripad, ja som nikdy nic take neurobila.
poznamka - nie kazdej zene tampony vyhovuju, niektore ich proste nosit nemozu, bo sa s nimy prosto necitia iste, alebo im v tele vadia. Ja som s tamp. spokojna, ale sama si neviem predstavit pocas menstruacie ist napr. do sauny, aj ked s plavanim problem nemam.