Pityriaza - flaky na chrbte, sfarbené od solárka

Príspevok v téme: Pityriaza - flaky na chrbte, sfarbené od solárka
carie123

minuly rok po intenzivnom opalovaní na slnku sa mi urobili biele flaky na chrbte. tento rok sa mi to opät vratilo, ale bola som v solarku, tak sa flaky sfarbili. lekarka ma poslala koznej, vraj to je pityriaza, ale ked je to sfarbené od solarka, ona mi na to nevie dat mast ci krém.
chcem sa spytat, ci na sfarbené flaky môzem pouzit taky isty krem ako na flaky biele,a ci si môzem sama kupit nieco v lekarni na to, poradte mi, prosim, nieco ucinné. nechcem to celé leto ukazovat, je to dost velka esteticka vada. dakujem.

Nika17

Čaute, ak máme biele fľaky po solárku, vrelo odporúčam Peeling od Manufaktúry, ja mám vinnú produkciu, je perfektná, mala som ich aj ja, ale odkedy používam tento peeling pred opaľovaním, nemám nič. ;) je super

carie123

Nemyslim, ze mi pomôze citron, ja to mam skôr biele, len po solarku sa to opali a postupne zas vyblednu tie škvrny.
Potrebovala by som poradit nejakú masť alebo krém, ktorý fakt pomaha, lebo viem, ze je viac druhov, len nie vsetky su zrejme ozaj učinné.

AnetaMala

ja mam taku škvrnu hnedu od solarka na prsniku nič prijemne, zosvetliť sa to ničim neda a v lete pri opaľovani na slnku to tak škaredo zhnedne zatiaľ čo zvyšok tela je taky takmer biely pretože sa slabo opaľujem. Takže u mňa solarko skončilo pretože sa bojim že sa mi take škvrny urobia na tvari alebo inde a to by som už neprežila. Je to veru neesteticke a dokonca som si všimla že dosť ľudi mi na to čumi pretože je to priamo vo vystrihu.
Skus citron. Neviem ine poradiť.