Každý sa mi vysmieva koli vzhladu

Príspevok v téme: Každý sa mi vysmieva koli vzhladu
sinan54

Som skaredá , doslova , jednu nohu mam trosicku kratsiu ako druhu , preto ked beham posobí to komicky ..som plocha ako doska a mam odpornú tvár , riedke vlasy , oči strasne blízko pri sebe , spicaty nos :( .. som ohava ... Vzdy ked sme niekde spoluziaci sa mi vysmievaju ,ze tota skareda ,aha jake oci ,aha jaka plocha ,kukaj jak beha .. pocuvam stále :( Inak som vpohode aj sa so mnou bavia niekedy normálne , nie som utiahnuta , nikto nevie , že po nociach koli tomu plačem .. :( Raz som dokonca isla skočiť pod auto ale v poslednj chvíli auto zabrzdilo a ja som ušla :.. Nikto to nevie , nikto nevie že ma moj vzhlad tak zožiera.. Človek , ktorého som milovala povedal ze som skareda .. :( Ja to ani nikomu nemienim povedať , že ma to trapi ja len uz neviem ako spachat samovrazdu .. poradte ako ? aby to velmi nebolelo ??? ....

sitonaozajty

Vlastny psychicky svet je pre 95% ludi zahadou. Dokazes rozlustit kod vlastnej mysle? Stava sa ti, ze realita a sny sa ti zmiesavaju do jedneho celku? Dokazes rozlustit KOD? tak pod a zapoj sa do skupiny ludi, ktori citaju tuto burcujucu knihu www.facebook.com

zewa

Vravi sa, ze prekonaj to, co ini hovoria, ze nedokazes a viac ta nebudu obmedzovat jeho nazory. Ked sa zacnes mat rada taku aka si, nebude ti viac zalezat na tom, co hovoria ini. Tadial vedie cesta. Nie pod auto. Dokaz sebe aj svetu, ze na vzhlade nezalezi a prekonaj samu seba.

renushik

na spolužiakov sa vykašli, väčšina z nich sú povrchné materialistické hovadá, ale oni z toho časom vyrastú... a uvedomia si, aké hovadá to vlastne boli :) a i ty si po čase uvedomíš, že krása nie je v živote to najdôležitejšie, uvedom si koľko je ľudí menej atraktívnych a majú partnerov a radujú sa zo života, hlavu hore, optimizmus do žíl, a ak si až taká nespokojná skús dajakú "zmenáreň", len sa preboha nezabíjaj kvôli takej somarine (ja som tiež nevyzerala ako kráľovná krásy na strednej, ale časom som prišla na to čo mi svedčí, a všetci mi vravia, že som opeknela, podľa mňa budeš ten istý prípad)...

TinaM

Mila Sinan, mozno to, co teraz napisem nie je to,co by si chcela citat. Deti a mladi ludia vedia byt kruti. Vzdy to tak bolo a tato doma idealnych postav a kontur ani nedava moznost zmenit to. "Skaredi" ludia- hlavne pocas dospievania- to maju v zivote tazsie, je to bohuzial pravda. Vsetky nedostatky, ktore si vymenovala budu zrejme pravdive, vidis ich ty, vidia ich ostatni. Ale najdi na sebe nieco,co sa ti paci,co ta tesi, co je na tebe krasne (a nehovor,ze nic take nie je). Samovrazda je hlupost, druhu sancu zit uz nedostanes. Mas tvrdu skolu zivota, ktoru ale musis zvladnut a vyrast v sebavedomu a inteligentnu zenu. Nesmies zanevriet na ludi ani prestat verit, ze sa to raz zmeni-lebo naozaj sa to raz zmeni! Mas sancu nieco v zivote dokazat, v buducnosti mozes pomoct vela ludim, ktori prechadzaju tym, cim prechadzas teraz ty. Lebo im budes moct povedat-ja som to zazila, prezila a teraz tu stojim pred vami a som stastna. Zelam ti vela trpezlivosti s ludmi, ktori nie su najmudrejsi...a vela stastia na ludi, ktori v tebe dokazu vidiet cloveka a nie len fyzicku schranku.

ja som ja

jaj,,to je hrozny život ked sa ti kazdy vysmieva aj mne sa vysmivaju spolužiaci,skoro každy den.som s toho zufala,,prosim poratte mi ako mam na nich sa vykaslat pretoze to je hrozne za to ze su iný nez ja a zato ze maju čo ja nemam.ale ja mam niečo ine jaam vybornu rodinu.mozno aj oni ale usto nie taku ako ja.tak pište. dakujem.

Anjelik

Ahoj...viem že každý ti teraz bude vravieť, že je všetko ok a že si krásna...áno je to veľká pravda, pretože každý sme jedinečný...ale ja ti poviem ešte niečo viac dobre?
Keď som bola v tvojom veku a chodila som do školy, tak isto sa mi posmievali či už chalani alebo baby...bola som tučná, mala som samé vyrážky, proste som si myslela sama o sebe tak ako ty, že som škrata a podobne, ale to nebola pravda..nechala som sa ovplyvniť ostatnými a tak som si to sama o sebe myslela aj ja...Tak isto ma chalani byli a ubližovali mi a aj kôli tomu, že som bola múdra a vedela som, čo v živote chcem dosiahnuť. Toto sa mi nedialo len v škole ale aj doma ma nik nemal rád. Trpela som tak ako ty. Chlapci ma tiež nechceli a s tými ktorými som naozaj bola, aj keď to bola detská láska, tak som sa bála, pretože som si myslela, že som škaredá a podobne...No netreba na to myslieť! Každý sme jedinečný! Aj ja som sa chcela zabiť, áno je to tak a tak isto som uvažovala čo je bezbolestné...no neurobila som to a urobila som dobre! Netreba to hned vzdavat aj ked to vyzera najhorsie...ono príde na psa mráz! Preto ti robia to co robia, pretoze nemaju v hlave vobec nic, tak isto im nieco chýba, urcote nedostavaju tolko lasky doma a urcite maju doma nejake problemy, alebo problemy zo sebou ktore chcu skryt, a tak si to vybyjaju na niekom inom, aby sa im to co sa deje tebe nestalo tiez. Skryvaju svoju slabotu za davom ludi, no ty si silná osoba a to čo prezivas ty, ta v zivote posilny ver mi! a oni ostanú taký blbý a slabí a ked budu teraz aj v dalsom zivote potrebovat nejaku pomoc kazdy sa na nich vykasle! Nezabudni, že táto situácia ta naozaj posilnuje a tak isto sa nezabudni bránit aj ked si myslis ze ti to nepojde, aj ja som si tak myslela a lutujem ze som sa nebranila. Ak ich pekne inteligentne odbyjes a presne trafis, tak ti daju pokoj neboj sa! a ak nie tak su to uboziaci a kasli na ich reci, vzdy si povedz: ja mam niekoho o koho sa mozem opriet! Je to moja rodina! Som vynimocna a preto ich to zerie a preto robia co robia! Ja dosiahnem vsetko co si zaumienim, pretoze mam vzivote svoj ciel ale oni nie!
Ja som si myslela ze je to zle, no po case som zistila, že ty ktori mi robili zle, maju len povrchnych priatelov, blby zivot a vsetko sa to na nich odrazilo, oni su teraz skaredy!!!
A ked niekoho stretnem po case tak sklonia hlavu alebo zavidia, pretoze som mala svoj ciel, vystudovala som strednu skolu a traz mam pracu, priatela s ktorym som 4 roky, ktory ma miluje a som pre neho ta dokonala, a mame spolocny byt! Toto je to co ta v zivote caka, ver mi!!! tak to nevzdavaj a bojuj, a dokaz im, že oni su uboziaci! Ked vyrastiete tak isto budu sklanat hlavu a zavidiet ti to co mas, prtoze oni si to cele pokazili!!
tymto ta pozdravujem a drzim ti palce, pretoze ti verim!! mam ta rada, drz sa! :-)

KamilkaTT

Si krásna,nezáleží na tom čo hovoria o tvojom vyzore ini,lub sa a lub svoje telo,ked to z teba bude vyzarovat,nikto si niečo take ani povedať nedovolí..jednoducho žiadne pochybnosti o sebe a žiadna samovražda :-) raz zistis aká si nádherna a akú veľkú cenu máš :-) a ten chlapec- nezasluzil si ťa,počkaj si na takého,ktorý bude obdivovať na tebe aj tu kratsiu nozku,bude milovat tvoj nosík a s láskou sa pozerať do tvojich oči nech sú od seba vzdialené koľko chcú

fazula gula

sinan54 kolko mas rokov ? vies ked si v puretiackom veku tak tvoji rovesnici si stale najdu nejaku obet proste su to este deti...ked budes starsia tak to bude ine...ide to vekom a vyzrelostou cloveka ci bude rypat do neikoho...ty to ber tak ze ti ktori ti nadavaju su len pubertiacke hlavy a kludne im to aj povec ze s malymi detmi sa nezaoberas a vyzreli ludia sa spravaju inak

Joo

vazne tolko vzruchu kvoli vzhladu ?? aaaa ,tak to sa nemas coho bat ,lebo po niekolkych mesiacoch sa aj najdokonalejsia tvaricka ci postavicka okuka a na rad pridu ine kvality ...... takze ak sa ti posmievaju reaguj s rozumom ....urcite pochopia ,ze reakcia s plne funkcnym mozgom ich jednoducho ohrozuje ..... "(ak mas kluce od auta prejdi ich)"