Ženský orgazmus - tiky a triky

Príspevok v téme: Ženský orgazmus - tiky a triky
snehuliak-a

Takze co to som si uz ooprecitala po internete ale nech sa snazim ako sa snazim stale nic...ani pri sexe sa mi nedari dosiahnut, ani ked ma priatel prstuje ci lyze...obcas ma to celkom aj nastve, ze stale nic....take veci ako sprcha..skusala moc nefunuguje...rada by som vdela ci nemate nejake presne, konkretne tipy ako na vas funugje :) velmi vam vopred dakujem za odpoved :)

siiidor

Presne..alena maxová to vystihla..

..samá spoznáš svoje telo,
a keď to nepôjde...kúp si delo...a búúúúúúúúúúm!

anja6

kup si vibrator. bez srandy. s nim sa spravis, sama v klude, a hlavne zistis, ako a kedy co potrebujes... vela stastia!

alenka_maxova

:D tak ale to snad nemyslis vazneee. Kazda sme ina a univerzalny navod na vrchol ti neda nik. Tak oka, skusim... :D :D Lahni si, zatvor oci, zdvihni ruky a 10 raz nimi riadne svacni o postel. Potom to iste urob s nohami a potom aj s hlavou...Ja sa vzdy tak urobim :D :D Chapes, je to tak individualne, ze neviem sama, aky navod ti napisat :) (promin za srandicky)

GoFruit

Presne alenka maxova to vystihla, poznať seba svoje telo a vedieť čo tí robi dobre plus úplne pri tom vypnúť a nemyslieť na to čo musíš zajtra spraviť

alenka_maxova

poznat dokonale vlastne telo. Vediet sama, co ti robi dobre. Vediet pri tom "vypnut", mysliet len na to, co ti robi dobre. Co vsak funguje na mna, nemusi na teba. Ale stojim si za tym, ze poznat samu seba je to, co by si mala ovladat :)