Je nutna hospitalizacia?- infekcna mononukleoza

Príspevok v téme: Je nutna hospitalizacia?- infekcna mononukleoza
vlasta.

syn 18.rocny ma tyzden teploty, stale okolo 38, lieci sa na hnisavu anginu, berie antibiotika, ktore vsak nezaberaju, dnes sme s nim teda isli na odber krvi, ze sa nam zda, ze to angina nebude, ze to vyzera na mononukleozu. Stale iba spi, tazko sa mu dycha, boli ho hlava, je uplne malatny. Chcem sa spytat, ci mame ist so synom do nemocnice na infekcne, alebo ho liecit doma, len sa obavam tej teploty, uz tyzden 38 mat, sa mi zda dlho.
Ak ste niekto prekonali tuto chorobu, tak opiste priebeh a ci ste museli do nemocnice. dakujem

RNG

Nuz etel, viera je vec nabozenstva, ja sa zaoberam s faktami. A tie mam s velmi reputabilnych lekarskych zdrojov, ktory tieto podla teba "neucinne" veci pouzivaju, a s velkym uspechom. Inac boli to povodne lekari, normalne vystudovani a natrenovani len na predpisovanie schvalenych liekov, ktori v zmysle lekarskej prisahy, ze nedas pacientovi nic, co by mu mohlo uskodit, sa preorientovali na ine latky na liecenie, a s tak velkym uspechom, ze museli zakonom zakazat tvrdit, ze liecia potravinovymi doplnkami miesto schvalenych liekov.
Ja uz vyse 17 rokov praktizujem na sebe aj rodine ich metody a prostriedky, s uspechom.

Nehovoriac kolko ludom na Slovensku pomohli moje rady z rozlicnych for. A mnohym takym, co im lekari problem nevedeli vyliecit, ci uz kvoli nevhodnym liekom alebo zlej diagnoze.
To sa odraza aj na navstevnosti inych stranok, ktore boli zalozene mojim priaznivcom len na to, aby sa moje rady(vlastne rady mojich lekarov) nezahrabali, ako tu na tomto fore.

Nuz co sa tyka napr rakoviny prs, 3 zeny som na Slovensku z toho dostal, bez chemoterapie, len obycajnymi doplnkami, ako vysoke davky vitaminu C, graviola, betaglukany a collostrum.
Takze, llek moze rozpravat co chces, zrejme ste nepouzili spravne protirakovinne doplnky, alebo primale davky, ked vase vysledky sa tak velmi lisia od uspechu napr mexickych klinik.
Aj sem ich par uvediem
www.cancure.org
A tu si mozes pozriet ich uspech v porovnani s US onkologickymi klinikami, lieciacimi chemo, chirurgiou a ziarenim. A ver mi, tunajsie nemocnice su vyborne vybavene, lepsie ako mexicke alebo slovenske a napriek tomu maju horsie vysledky, a to podstatne , nez tie mexixke alternativne, pozri tu
www.oasisofhope.com

Preto sa tam pacienti hrnu, a platia v hotovosti za sluzby,napriek tomu, ze maju poistky, lebo skorumpovany medicky priemysel v suhre s poistovnami nechce na take liecenie davat ani halier.

A ked to nevidite ako spinavost, nema zmysel dalej s vami komunikovat.

ethel

:-) neberiem nikomu názor, ale tak ako liek si treba kúpiť, tak aj výživový doplnok si treba kúpiť a je na IQ každého človeka, do čoho investuje. Každopádne stojí aj za zamyslenie skutočnosť, že lekár sám dáva prednosť farmaceutickej liečbe ;-)
Doplnok výživy- zdôrazňujem názov " doplnok"...nikdy v živote neuverím, že dokáže samostatne vyliečiť napr. hnisavú angínu, zápalk plúc, embóliu, helikobaktera,....

llek

RNG, ty ked pises, tak casto napises informaciu A ale chyba este informacia B, ktora by tu informaciu A postavila do ineho svetla. Keby Cinania a vobec vyrobcovia roznych doplnkov urobili riadne klinicke skusky so svojimi preparatmi,tak ziaden z nich by uz nebol halierovou zalezitostou. Jednym z dolezitych dokazov, ze nejaky liek je skutocne ucinny su randomizovane porovnavacie studie a tie ak sa maju urobit podla poziadaviek FDA a EMEA, tak to stoji velke peniaze a to zvysuje ceny originalnych liekov. Ak nieco priamo navzajom za kontrolovanych podmienok neporovnam, tak je to cista dojmologia. Ja sledujem aj studie u onkologickych pacientov s doplnkami, lenze zatial porovnavacie studie, ktore boli (je ich malo) jednoducho nevysli tak, ako to deklaruju doplnkari.
A potom, ved vyroba, predaj, distribucia vsetkych tych doplnkov sa tiez riadi hlavne pravidlami biznisu. Vyrobcovia a predajcovia doplnkov niesu dobrodinci ani babky bilinkarky, co to s nami myslia dobre, su to podnikatelia. Nic proti nim, len to nazvime tak ako to je. Kym ich produkty neprejdu stadardnym klinickym vyskumom a nebudu overene v randomizovanych studiach, nedostanu sa do pozicie liekov. Keby presli klinickym skusanim, niektore by mozno uspeli ale ich cena by sa riadne zmenila. Mnohe by ale nepresli, teda nepotvrdila by sa ich skutocna ucinnost, tak ako je to s mnohymi skusanymi "chemickymi" liekmi.

Maros75

RNG......ty si v podstate prekonal vsetky choroby sveta ako tak citam tvoje prispevky......
Si obycajny klamar.....podla mna. Nic v skutocnosti nefunguje na principoch,ktore tu vypisujes. Nemam chut hladat tvoje omyli a zakazane letky..........verim,ze sa k tomu normalne zmyslajuci clovek dopracuje.Si zaujaty dogmatik .

RNG

Vyrobcovia doplnkov nie su ziadni pokutni, nemam rad, ked tu nasilu chces ociernit odvetvie, ktore rastie a vzmaha sa a mnoho ludom pomohlo a podla statistiky nikoho neposkodilo, zopakujem este raz, v roku 2008 nikto nezomrel na nasledky doplnkov, ale na nasledky liekov statisice. Schvalene lieky, predpisove su dnes uz na tretom mieste smrti, hned za cievnymi ochoreniami a rakovinami.
Firmy, co vyrabaju doplnky su mnohe multimiliardove, s obrovskymi laboratoriami a zamestnavajuce hromady specialistov, od mikrobiologov az po lekarov. Takze znizit to na uroven babiek bylinarok je absurdne zavadzanie.

ethel

každopádne by som išla do nemocnice, to by ale mal aj obvoďák vedieť, že to treba riešiť! Určite urobiť odber krvi, zápalové parametre, pečeňové testy,...

RNG

Okrem toho, moj dovod sem pisat nie je na to, aby som Marosa75 presvecil, ale aby som sem uviedol rozne ine metody a prostriedky, co ina skola lekarov alternativnych, pouziva, o ktorych sa asi na Slovensku nic neviete dozvediet.
A kedze napr vyse 90% uS lekarov pouziva doplnky sukromne, asi na tom nieco je, aj ked verejne to popieraju.
Nuz ja osobne som nebol u lekarov vyse 17 rokov, lebo sa viem proti roznym problemom ubranit. A prirom som toto odvetvie mediciny zacal studovat, lebo som mal extremne zle zdravie, a lekari mi nevedeli pomoct.
Dnes som na tom ovela lepsie, za poslednych 10 rokov som potlacil desiatkyn infekcii, za plneho chodu v robote, kde pri mojich 66 rokoch robim vyse 60 hodin tyzdenne a dnes stacim viac, ako pred rokmi.
Na hornych dychacich cestach , kde som mal problem uz od detstva, niekolkokrat rocne horucky a lezanie v posteli, to dnes nemam, lebo nakazy vytlciem skor, nez by sa mohli rozmnozit, a za poslednych b10 rokov som mal horucku nad 37 len 2 dni.
Verte si co chcete, robte co chcete, ale mne svedomie neda napisat krajanom , ktori sa to zrejme inde nevedia dozvediet.
Na bezne lekarske rady klasickej mediciny mate svojich lekarov, ja sem uvadzam vedomosti od takych lekarov, co tam zrejme zatial nemate.

Maros75

RNG....kolko zivotov zachranilo zdravotnictvo a kolko pokultnych predajcov roznych zazracnych byliniek???
A uz nehovorim o cenach co sa tyka bio preparatov na ,,zdravie cloveka".

RNG

Prirodne veci sa nedaju patentovat, dokonca nikto nie je tak nezodpovedny financne, aby napr v USA do nich investoval 850 milion dolarov a 10 rokov vyskumu, lebo to je, co dnes stoji liek mat odsuhlaseny FDA a potom, kedze nema patentovu ochranu na ten vyrobok, podrazili by mu nohi taki, co do toho nic neinvestovali, ale kedze to nie je patentom ochranene, mozu to dodat na trh za zlomok ceny(posri napr Cinu, kde doplnky a lieky vyrobia za maly zlomok cien)

Tvoja logika je uplne pomylena. Virusy treba okamzite potlacit, nie stabilizovat.
A priroda nam na stastie dava dostatok roznych antiviralnych, aj ked nie su schvalene ako lieky.
A nikdy nebudu, pokial bude podnikanie riadene ciste peniazmi a zdravotny priemysel nebude mat prvoradu ulohu zarobit.

Maros75

RNG......ti tvoji ,,lekari" aj mrtveho ozivia spolu s tebou,ze??
Daj si patentovat svoje ,,Zazraky" .
Potom ti uverim.

V prvom rade treba uzivat lieky potrebne na stabilizaciu choroby a popritom uzivat aj tak uvedene lieciva na posilnenie imunity a pecene.