pocit na odpadnutie,v hlave čosi zvláštne,a zajtra matura

Príspevok v téme: pocit na odpadnutie,v hlave čosi zvláštne,a zajtra matura
natusa42

ľudia,ahojte ...mám zajtra maturitu,učila som sa,všetko je OK po tejto stránke..ale jaksi ..mne kedže býva zle od nervov ,hnačky a pod ..tak teraz sa dostavuje niečo celkom iné ...čo na to si mám dať,že .." chce sa mi stále odpadnúť ?" ..mám taký pocit ...máývam to ,ked som v strese ,alebo v nervoch ...niekedy,ale nikdy neviem,čo na to ,.bojím sa,že odpadnem....lieky mi nepomáhajú-nervové ani ukludnovanie ..si mám nejako zvýšiť tlak,alebo čo ????prosím poradte a pomôžte ...a čo najrýchlejšie

Leela333

Nestresuj, tam ti pomôžu ;-) Hlavne aspoň niečo povedz. A ak zabudneš, oni ti zohľadnia aj výsledky za celé štyri roky ;-) Neboj sa, zvládneš to.
A už si sa vykašľala na toho svojho blbca? :-D

Majlos

Natália (R?) Maturoval som teraz pondelok (5 predmetov naraz) 2 dni pred tým hnačka jak vyšitá zo stresov, den pred tým som na to kašlal a pozeral som hokej :) a už som bol dosť kludný. Nejako to rýchlo ubehlo a musím ti povedať, že to nebolo také strašné. Maturu nafukujú a robia z neho bubáka. Ja som najväčší stresér, pri skúšaní som zabudol aj čo som vedel no učitelia pomôžu, naštartujú ťa a potom to už pôjde. Ukludni sa, daj si čukoládku a usmej sa. Nič s tým už teraz nespravíš, prípadne si zapál (mne to pomohlo na ukludnenie aj ked nie som velky fajčiar) a hlavne sa dobre vyspi, to je základ. Ja ti verím, že to spravíš.