poprosím vaše názory!!

Príspevok v téme: poprosím vaše názory!!
vaxom

caute, chcela by som sa hlavne chlapov spytat ze keby maju babu ktora im splni (takmer) vsetky sexualne priania, vzdy ma chut na milovanie, a rada mu robi oral (kedykolvek),proste nikdy nepovie nie...
nie je to az prehnane?? neublizuje to vztahu? neprestali by ste si to vazit?? alebo nezmeni to pohlad na partnerku?

dikyy

wreck

je aj taky nazor (rozhodne nie moj), ze zene vraj treba dat k sviatku slona.

staci vyvratit vrecka von z nohavic a chobot si uz vyberie sama.

tak neviem, daroval uz niekto slona...? ;)

bingham

Doubledog presne !!!

Pamatam si na to ako tu niektore zeny pisali ze svojim muzom(na narodeniny a tak) daju pekny darcek - SEX - co je to kurva za darcek ??? ako nepoviem keby to robilo dobre len tebe..., ale urobis tym aj ju a este sa musis namahat - to je teda pekny odrb toto

ale by ma zaujimala reakcia nato keby chlap vytasi svojho vtaka tej zene rovno medzi oci a povie ze Toto je moj darcek na narodky, nech sa paci

To uz by sa im asi nepacilo...sila :)

AdamKrt

miauu Dnes 10:54 - u mna vo vztahu to neni problem. Skor ma to tesi. Ale hovorim len za seba.

M 25 Dnes 10:55 - s kamaratmi nie, o tom moc nehovorim. Ale keby na to prisla rec, nemam problem. Skor sa o tom snazim hovorit s priatelkou. Vo vacsine nemam problem sa o tom bavit s nejakou kamaratkou, ci so zenami v podobnom veku vseobecne. Ale zase ma netreba brat ako typicku muzsku vzorku :D

AdamKrt

doubledog
Dnes 10:47

veru, to je zle. Ale nedivim sa zenam. Pokial zena nema z toho pri milovani pozitok, muz to robi zle, kratka, nedospeje k orgazmu, neni uspokojena, vypestuje si pocit, ze sex je take zlo. Potom robit to len pre muza, lebo on ma potrebu, je chore. Vtedy by mal partner robit vsetko pre to, aby sa to zene pacilo a sama to chcela a vedela otvorene prejavit svoju sexualitu.

Co je dost problem a beh na dlhe trate, lebo zeny su vacsinou v tomto uzavrete. Nehovorim, ze kopec muzov tiez :D

M 25

a čo tak otvorená konverzácia o sexe, napríklad len s kamarátom? že čo má človek rád, kde to robil a tak .. ako to beriete chlapi? mne to nerobí problém o tom kecať..

AdamKrt

vaxom Včera 18:52

podla mna je to idealne. Ale chlap nesmie byt sebec.

Suhlasim inak s wreckom.
Ked partnerka ma pochopenie pre partnera a jeho potreby, vzdy je to lepsie, ako ked ju musi neustale presvedcovat, alebo sa jej nechce, ked jej chce urobit on oral, alebo ked ma prosit, aby mu ho ona urobila a jej sa nechce.

Ked mi partnerka povie, ze chce, ze ma chut, tak jej nikdy nepoviem nie. To iste ocakavam od partnerky, ale samozrejme - ocakavania nie su vzdy splnene :)

Podla mna, ked clovek miluje, nemoze mu byt neprijemne, urobit tomu druhemu dobre. Uz len pre ten pocit dopriat radost druhemu.

Plati vsak, ze to nesmie byt jednostranne a nemal by to partner-partnerka, zneuzivat.

Ked je niekto pako a nevie si uvedomit, co ma, nepomoze nic a sebectvo moze zvitazit. Dnes ma malo ludi uctu k tomu druhemu, ked je to casto same sebectvo.

A preto si potom treba vazit taky vztah, kde je to obojstranne a nebyt len sebcom.

Tazko povedat, co je horsie - ked niekto citi nenaplnenie svojich potrieb vo vztahu, alebo druhy, ktory ma pocit, ze je do niecoho nuteny. Malo by to byt take vyvazene, mat kompromis, obojstranne pochopenie svojho protajsku.