Neurochirurgia Kosice

LENKA1504

Dobrý deň, pani malanka a kde vás operovali v Ke? Ja som po operácii krčnej chrbtice dva mesiace. Menili mi platničku medzi C5/C6 a odstraňovali osteofyt ( vyrástok) zo stavca....mám stále bolesti...už som chodila na 7 infúzii (guaracujan+ mezocain) ...5 dní na rehabilitácie( masáže, cvičenia, bio lampa, elektro, magnet) a nič nezaberá...mám ísť ležať na rehabilitačné oddelenie...všetko mi vypadáva z ľavej ruky je celkovo slabšia, ako bola aj pred operáciou, pociťujem pálenie a bolesť medzi lopatkami, mávam závraty, aj trpnutie hlavy...a čaká ma ešte operácia L5/S1 keď sa úľavia bolesti krc.chrbt....operoval ma veľmi milý neurochirurg Grega...aj celý personál bol milý a starali sa...len ma ťažia bolesti stále sa dopujem ketonalom a guaracujanom...teraz som druhý týždeň na antibiotikách veľmi kašlem a strašne má páli za rezom a pociťujem bolesti až do zadnej strany krku, čo som po operácii nepociťovala...po operácii po infuziach som mala pocit hrče v hrdle a tažko sa mi prehltalo, trpnutie ľavej ruky a hlavy, závraty na kolaps...je to normálne ? Mal niekto také ťažkosti po operácii c chrbtici? Ďakujem

matazero

Ja som 17 dni po operacii medzistavcovej platnicky. Byvam v BB ale operaciu mi robil Mudr.Andras s tejto kliniky. Sestricky aj personal noddeleni velmi prijemny a ustretovy. Jedine co mi trochu vadilo bola hygiena. Ale nebolo to nic co by sa nedalo vydrzat. Ja sama som dala prednost odbornosti pred "luxusom"nemocnice v BB. Celkovo som bola velmi spokojna. Urcite keby som nedajboze mala znovu ist pod noz volim zase Neurochirurgiu v Ke a MUDr. Andrasa. :)

Viktoria 3

Ahojte .
Máte niekto skúsenosti z operáciou chrbtice primárom MUDr. Kaťuchom?
Chápem, že aj ten najlepší neurochirurg na svete môže mať pacienta, ktorému operácia nemusí celkom pomôcť, ba dokonca viac ublížiť. Veľa ľudí zastáva názor, že Ružomberok je momentálne najlepší. Podľa čoho sa má pacient rozhodnúť, ak mu dvaja odborníci radia vyriešenie problému foraminálnej protrúzie L4/L5 iným zákrokom?

malaanka

ja som bola na operácii krčnej chrbtice a s prístupom lekárov a sestričiek som bola veľmi spokojná.Kto ťa bude operovať a kedy nastupuješ?