Čo je pre vás viac ženské ?

Príspevok v téme: Čo je pre vás viac ženské ?
lucifer55

V mojom okolí som počul názory typu "ženskosť závisí od veľkosti ženiných pŕs"...uvažoval som nad situáciou:

Prvá z nich by mala skutočne veľké prsia, chudé telo, o čosi krajšie črty tváre než tá druhá, avšak by išlo viac menej o chlapčenský typ, ktorý nosí športovú módu, tenisky, nohavice, kratšie vlasy, žiadna výrazná starostlivosť o svoj zovňajšok, chôdza má ďaleko od ženskej, sem tam jej nejaká nadávka z úst vyletí, cigaretka v ruke nesmie chýbať....

Tá druhá by bola tiež štíhla, prsia jednotky, nie modelka, ale škrata určite nie, obliekanie veľmi elegantné, prirodzený šarm, nešlo by o žiadnu namyslenú pipku, ale o inteligentnú ženu, zmyselná chôdza, nefajčiarka, vždy upravená, decentný make-up, príjemný parfém...

Ktorá je podľa vášho názoru viac ženská ? Zavisí ženskosť od správania a celkového dojmu, ktorí žena zanechá alebo od veľkosti jej pŕs ?

chladomor

Celý tvoj príspevok priam nabáda vysloviť názor, že ten druhý typ je omnoho ženskejší.
Ale to je už vec vkusu. Mne sa napríklad najviac páčia, nie veľmi vysoké (165 až 170) s peknou bledou pokožkou a peknými črtami tváre (tj. bez vytŕčajúcich lícnych kostí z prechudnutosti a pretiahnutá tvár ako u chrta ako tie "krásavice" z obálok časopisov). Pekné oči a nevadí mi aj trochu väčší nos.
Ak má však namaľované či nadaj bože umelé nechty či vlasy prefarbené na príliš neprirodzenú farbu (najradšej by som, keby si ich vôbec nefarbila) tak ma to dosť odpudzuje. A pírsing je už pre mňa totálna katastrofa.
Postavou by namala byť úplne najtučnejšia, ale istú toleranciu v tomto mám, ak je to vykompenzované peknou tvárou. Prsia či zadok si až tak nevšímam, ale keď sa oblieka tak, aby tieto prednosti či zadnosti vynikali, tak ma to tiež trochu odpudzuje.
Toľko k tomu, aký vzhľad u ženy považujem za najženskejší. čo sa správania týka, tak vulgárnosti a perverznosti nemá rád asi nikto.

winki

žena môže pôsobiť žensky a šarmantne aj v teniskách a teplákoch neupravená a nenalíčená.

Ale na tvoju otázku ženskosť absolútne nezávisí od veľkosti pŕs. Ich veľkosť je dôležitá len pre nevyzretých chlapov čo si chcú niečo dokazovať a pre tie čo sa snažia získať väčšie sebavedomie poprípade zakamuflovať určité nedostatky.