Povedat blizkemu o nevere jeho partnerky?

Príspevok v téme: Povedat blizkemu o nevere jeho partnerky?
jatonepoviem

Povedali by ste svojmu synovi, bratovi, kamaratovi, proste osobe vam blizkej ze jeho partnerka ho za chrbtom pozvadza? Vsetci vas na to upozornuju, ludia sa smeju za jeho chrbtom. Problem je v tom ze niektori kamarati ani najblizsia rodina ju nemaju radi hoci ju toleruju a spravajusa k nej slusne a snazia sa vychadzat, no vsetci si myslia ze je s nim len pre peniaze. Nevieme ako by to zobral on, mozno by neveril a bral to ako utok na ich vztah, co je dost pravdepodobne. Nechali by ste cloveka na ktorom vam zalezi v nevedomosti a nech sa popali sam? Ja verim ze pride raz na psa mraz a toto sa musi nejako prevalit. Alebo kto ma byt ta "svina" co mu to povie?

danielaaa

Podla mna svina je ta zena, ktora ho podvadza a nie clovek ktory mu to povie, keby sa jednalo o mojho brata, povedala by som mu to, ale to zavisi aj od vztahu medzi vami dvoma

AdamKrt

Co tak opytat sa priamo zainteresovaneho:

Minule bola niekde taka debata, co si o tom myslis: chcel by si, aby Ti niekto povedal, keby vedel, ako sa okolie smeje za chrbtom, zeby Ta zena podvadzala ?

zuzu29

nepovedala by som.keby sa sam opytal resp sa prisiel poradit ohladom toho vztahu,tak by som mozno naznacila,inak nie.je to ich vec.

jatonepoviem

On mozno nieco tusi, mozno nie, ich vztah vyzera trochu problemovo ale to moze byt len navonok. Ale ako mu to povedat? kto ma byt ten zly? ona to moze popriet a preco by jej neveril. keby ze sme v americkom file poslem mu anonymny list do prace :) ale nie sme, chce to racionalne riesenie. Mozno ze jej romanik sa skoncil uz, to nevieme, ale stale sa o tom rozprava, stale s tym niekto pride ze a pocul si to? Je to tazke.

Dadula56

Ja by som povedala...je to sice tazke, byt ten,co mu rozbije vztah a iluzie, lenze raz sa to tak ci tak dozvie. Mozno je este setrnejsie, nez keby ich napriklad rovno prichytil pri cine.

jumbák

Tým, že by si mu to povedal by si podľa mňa z toho nezišiel ako sviňa. Ona si ho neváži, inak by ho nepodvádzala. A ak od teba žiada, aby si mu o tom nepovedal, kašli jej na hlavu.