VODA V KOLENE A ZAPAL

71gloria

Vždy je všetko lepšie v prirodzenom stave- selén je v tuniakovi, cibuli, paradajkách, brokolici, koreňovej zelenine. Mohla by si si zadovážiť aj Pangamin alebo pivovarské kvasnice aj pod iným názvom/. Určite by Ti prospelo dlhodobejšie piť niektorý čaj na močové cesty, tým podporiť obličky. A ešte je dobré potierať si bolestivé kĺby striedavo kostihojovou a propolisovou masťou.

marcia

Ludia co mate s tym problem prosim poradte,obcas mam vodu v kolene a bolia ma uz aj ine casti tela,ale neopuchaju.Ma niekto skusenosti s artritidou?Vraj na tom pomaha zmena stravovavia atd,poradi niekto??Aj nejake pripravky prirodne by som skusila len neviem co,pls poradte

marcia

Dakujem ti 71gloria za tvoju odpoved.Uz dnes asi bezim do lekarne a kupim si selen.Mne uz vlastne povedali ze ma artritidu ale mna boli iba koleno a teraz nedavno ked som prekonala zapal obliciek tak ma zacali bolit ramena.Mam strach az sa to nezhorsuje.Ja by som isla ku nejakemu akupunkturistovi ale ziadneho nepoznam a zijem v zahranici.

71gloria

Pri problémoch s kolenami sa treba zamerať na obličky.Príčina choroby je často na inom mieste, kde pociťujeme zdravotné problémy a ochorenie
postihuje najmenej odolné miesto tela /využíva sa to napr. v akupunktúre/. Súhlasím s Janíkom.A ešte jednou z príčin bolestivých kĺbov môže byť nedostatok selénu. Jeho nízka hladina môže odštartovať reumatickú artritídu.