Tehotenstvo?!

Príspevok v téme: Tehotenstvo?!
chrustik22

Ahojte.S priatelom si uz vyse polroka nedavame pozor a teraz mi to konecne uz chvilku meska,ale dnes mam obcas taky blby pocit vo vajecnikoch a kazdu chvilku chodim cikat,neviem ci som len prechladnuta alebo...?Test sa nejak bojim zatial si urobit,chcem pockat aspon do konca tyzdna.Ma s tym niekto skusenosti?Dakujem :)

pussy

Ahojte.Bojim sa ze som mohla otehotniet.Mali sme sex, skusali sme to i s kondomami ale neslo to,jednoducho nam to nesadlo, tak sme to skusili bez, ale davali sme si pozor.Ale i tak mam s toho strach co by som mala urobit?Neviem co dalej.PORADTE PROSIM

Ivka 1

Každý má svoju pravdu ale ja tu na to,
aby som pomáhala ľudom a nie aby sme sa tu hádali.Je každého vec,či mi napíše na mail alebo nie.

palina

nechapem preco tu riesite taketo veci, vsak je kazdeho vec co komu odpise, poradi a tak. Dolezite predsa je ci ten dotycny si vezme ponaucenie, radu a tak dalej. Stranka je o tom, ze niekto sa pyta a niekto zas odpoveda. Ked by chcel niekto odborne poradenstvo tak ide na inu stranku.

zlostna

V tej téme veľmi dobre viem, bola by si prekvapena, len nepestujem šport hyenizmus najvyššej úrovne. Ta firma ma trochu iny eticky kodex, porad sa s p. Kiszlingom. A este ak sa Ti nepaci, mozem postupne pritvrdovat.

Ivka 1

Milá zlostná.Ty sa o moje klientky nemusíš báť a aj ostatné kočky.Neposkytujem svoje poradenstvo bez konzultácie s lekárom a žiadne balíky nikomu neposielam.Kľudne môžeš
poradiť aj Ty ak to budeš vedieť.

zlostna

Ivka 1, este dobre, ze tu nie je Ivka 2,3...X, lebo by som iné nečitala na týchto stránkach, len Tvoje odklanania na svoj mail. Uz dlhsiu dobu sledujeme s kockami Tvoje príspevky, to, co robis, je citit, ze zaváňa honbou za klientmi... Forum je na to, aby si poradila všetkým a kto chce, Ti odpiše....len aby si stíhala aj o tie klientky sa aj postarat a dat im kvalitne poradenstvo namiesto poslania balika a nic viacej a myslim tym na konkretny pripad!!!
A bola som dost zdrzanliva!

Ivka 1

Palina počkaj,či krvácanie prejde
do svetlej krvi alebo to bude len ako
roztopená čokoláda.V akom stave je to
teraz ?