Jonašová metóda - akné

Príspevok v téme: Jonašová metóda - akné
maciatko333

Dobrý deň! Pomohla niekomu Jonášová metoda konkretne na akné? trpím akné úž od 12 rokov, tak by som chcela skúsiť jeho prípravky. Uvažujem na zakúpení jeho produktov, kedže nechcem vysoliť veľa peňazí na sedenie ako si vybrať tie vhodné? chcela by som sa zamerat na hormóny kedže mám problémy s nepravidelnou menštruáciou. poradte dik

maciatko333

Ja niesom z Ba, takže nepojdem za tou ktoru si mi odporučla, zavolam mu kedze mam nanho len telefonicky kontakt, tak som zvedava ako dlho budem vlastne čakať. bez makeupu by som nesla nikam, ale tak uvidim či to bude pozadovať aj ten terapeut ku ktoremu pojdem dufam ze nie :(

vevericka:))

maciatko objednas sa k nej mailom,ja som na termin cakala len tri dni,ale viem ze ludia aj tri mesiace.na vystrenie treba prist s umytimi vlasmi,bez kovovych doplnkoch a sperkov,nenamalovana nech posudi stav pleti.najskor mate rozhovor,ona je aj psychologicka,chce zistit pricinu tvojich probemov.vysetri ta aj takym pristrojom,je to uplne v pohode a bezbolestne,pristrojom sa dotyka tvojej dlane.a potom sa dohodnete na liecbe:)cele to trva dve hodiny asi:)

vevericka:))

ahoj maciatko,ja na tvojom mieste by som sla za terapeutkou Lubou Albertovou,ta ta vysetri a napasuje ti terapiu Jonasaovymi preparatmi presne na mieru.za vstupne vysetrenie platis 70 eur ale potom platis len za preparaty cisto.ja som mala akne devat rokov,myslela som ze nic na svete mi nepomoze..teraz sa u nej liecim tymito preparatmi svrty mesiac a mam krasnu plet.akne sa mi zahojilo,stracaju sa mi aj jazvy:)prve tri mesiace boli ale dost zle,velmi som sa vyhadzovala,ale ona mi vysvetlila ze je to len sucast liecby,telo sa cisti.vrelo ju odporucam:)

amanda23

ja by som na tvojom mieste ozaj navstivila nejakeho terapeuta, robia to za 20 eur zvycajne, samotne tie kvapky jedny stoja okolo 15 eur tusim, citala som, ze maju aj specialnu sadu na akne, ale akne moze mat vela pricin, hormony, travenie, parazity, toxiny , virusy, plesne, aby si nevyhadzovala peniaze zbytocne. Ak chces specialne iba Joalis preparaty , na ich stranke je vela terapeutov, najdi si vo svojom okoli, ale pri tychto detox kurach pocitaj s tym, ze sa moze stav docasne zhorsit, telo sa zbavuje svinstva tym, ze ho vylucuje vsetkym, cim sa da, teda aj pokozkou, cize sa ti moze akne nachvilu aj pohorsit..