Črevné problémy

Príspevok v téme: Črevné problémy
lilly123

Ahojte. Mám jeden problém, teda pre mňa to problém určite je. Ide o to, že skoro vždy keď si ľahnem, tak moje brucho začne vydávať zvláštne zvuky, škvrkánie, bublanie a všetko možné. Je mi to dosť nepríjemné. Je jedno či som hladná alebo najedená, je to skoro vždy. Neviete čo s tým? Bola by som Vám vďačná za nejaké tie rady. :)

Jefitto

Podľa mňa by úplne stačilo niekoľko dni 4krát do dňa Carbocit

Vyskúšať to môžeš, za pokus nič nedáš

arman

Prebehni temu tu na fore
www.zdravie.sk

Na spolupracu slovenskych lekarov a lekarni zabudni... prehravaju s parazitmi na plnej ciare. Je to v tvojich rukach, bohuzial.

Tvoja nova biblia:
www.martinus.sk

lilly123

Parazitik, ešte otázku, čo si na to bral? Kde by som to mohla zohnať? V lekárni určite, však? Myslela som si, že to len ja mám a dosť som sa toho bála. Takže teraz už pravdepodobne viem o čo ide.Ďakujem veľmi pekne :)

RNG

Zialbohu dnes su parazity ovela castejsie , ako kedysi a ovela vacsi vyber roznych. Je to tym, ze ludia cestuju krizom-krazom po svete a prevazaju rozne miestne nakazy. Tak isto sa potraviny vozia z celeho sveta a na nich je vzdy nejaka stopa miestnych mikroklim, vcitane aj parazitov.
Ale plynnatost je hlavne z nedostatkov enzymov a kyselin.

parazitik

priklanam sa k parazitom. tiez mi to tak zacalo, schudnutie a hlavne divne zvuky vzdy ked som si lahla, resp. mala brucho vo vodorovnej polohe. ako sa zbavujem parazitov, divne zvuky miznu :)
ale moze to byt aj len otazka traviacich problemov, cize to co radi RNG, ja osobne som brala vsetky tieto podporne veci na travenie a zlepsenie minimalne, az protiparazitarka zabera