Oddelena strava

Príspevok v téme: Oddelena strava
avocado

Vitam Vas tu vsetkych! Ako isto vsetci viete leto je uz tu a stale sa neodvazim natiahnut si na seba plavky!! Nie som fanusikom diet, pretoze drzala som ich spustu a ziaden zdravy efekt to na mne nezanechalo. Nehovoriac o psychickom rozpolozeni z toho ze mam chut ale nemozem a z toho ze sa 'tyram'a aj tak bezvyznamne! Preto som sa rozhodla pre zmenu zivotneho stylu k ZDRAVEMU a tym by som chcela najst k sebe niekoho, s kym by som mohla zdielat radost zo zivota a hlavne z jedla!! VELMI si prajem schudnut ale samozrejme to vsetko zdravou stravou, pretoze nechcem uskodit svojmu organizmu hlupou a bezvyznamnou dietou. Keby diety boli ucinne, tak by existovala len jedna! tak, ako zo zdravych sposobov je prave tato ODDELENA STRAVA, ktora ma celkom dobre ohlasy ako som mala moznost pocut, ale aj sa docitat v nejednom clanku.. tak sup do skupinky ku mne, a mozme zacat !!!

elinkaaa

evula22232..nemusis drzať ziadnu dietu....naozaj ti staci zdrava strava ..a ver ze k ziadnemu jojo efektu neprides ....za som za tri mesiace dala dole 10kg bez problemov kukni si temu AKo? ...a tam uvidis ze neklamem ....z velkosti 48 som presla na 40-42 podla strihu ....a to jem viac ako predtym a doprajem si aj cokoladu ked mam chut ....tak skus sa zamysliet ci chces zit normalne alebo sa neustale obmedzovat :) ...to je len moj nazor...

evula22232

Ahoj, ja by som to skúsila s tou oddelenou stravou. Pravda je že keď to môj bývalý držal lebo chcel schudnúť, schudol aj 20 kg za nejakých 5 mesiacov ale jasne po nejakých 3 rokoch to mal naspať lebo sa vrátil k starým stravovacím návykom. Ja by som potrebovala zhodiť tiež nejkých 15 kg, ktoré mám navyše.