Je normálne, aby...

BeaAlimak

Môže sa to stať. Skúste si dobre prečítať pribalené informácie o tom, čo užívate. A nezabudnite si dobre pozrieť aj vedľajšie účinky, lebo to, čo vám teraz vyhovuje, vás môže v budúcnosti mrzieť - napr. po dlhodobom užívaní HAK môže nastať úplná neplodnosť.

adelkaaaaa

bože 2 mesiace za sebou by som neprežila, ale stalo sa mi, že v druhom týdni užívania Ha, som tabletku po hodine vyvracala, takže nemala efekt. Ale v príbalovom je písané, že druhý týždeň nie je nebezpečný a potom som 5 dni nemala pohl. styk.

ilyse

ahoj adelkaaaaaaa,
to ze nedostanes menstruaciu pocas uzivania HA je celkom normalne. antikoncepcia totiz znizuje tvorbu vystelky maternice (ktora sa inak pri menstruacii vylucuje), takze niektory cyklus sa ti ta vystelka nevytvori, a potom sa ti samozrejme nema co pri menstruacii vylucit... aspon tak som to ja pochopila pri rozhovore s mojim doktorom.

sisinka0

vies co? neviem ci je to normalne, ale aj mne sa to stala, dokonca dvakrat, ale doktorka mi povedala ze je to niekedy tak, zevraj nemusis mat niekedy menzes aj 2 mesiace za sebou, ono to raz aj tak pride