hrudky v ejakuláte

Príspevok v téme: hrudky v ejakuláte
peter28

Som momentálne single, a tak som bol nútený na čas sa vrátiť k svojim pubertálnym zlozvykom. Onanujem každý deň, a tak mám možnosť si podrobnejšie prehliadnuť vlastný ejakulát. Všimol som si, že sa v ňom nachádzajú akési častice, pripomínajúce svojou konzistenciou tuhé huspeninovité žmolky alebo tuhší sopeľ. Sú priehľadné a majú žltú farbu. Nikdy predtým som také niečo nevidel. Nič ma nebolí, aj pocity pri ejakulácii sú stále rovnaké, no toto je mi fakt čudné. Ďakujem vopred.

markketa

no Petrik ja neviem či to ma vždy,ale už som si to viackrat všimla,viem,že sme obaja zdravy a nemame problemi,tak je to normalne.určite si zdravy chlap!neboj.

cokoladka

aha, no ten moj je tiez taky rychlovzrusivy, takze to sedi :-) ono tie hrudky je asi vlastne len zaschnute semeno zastavene na ceste von, ze..?

ariela

Ano, je to pravda.Su muzi, co sa rychlo vzrusia, staci im len maly podnet, no a ked v tej chvili nemoze ejakulovat, tak potom nastane takyto kvazi problem.

ariela

Je to vraj uplne normalne, vraj to mavaju chalani, co sa vzrusia, ale neejakuluju.Cize ked chlap vidi napr. peknu zenu, vzrusi ho a on nemoze....to je fakt.

dr

je to uplne normalene ze sa v ejakulate nachadzaju aj casti akoby zelatinove, oni v priebehu 20 minut po vystreknuti skvapalneju. je to uplne normalne

markketa

tak ja si myslim,že je to normalne,lebo som si všimla,že aj moj partner to ma a sme obaja zdravy.určite je to normalne!