zápach z úst

araz

ja mam tento problem už dlho a neviem sa ho zbavit,som s toho na nervy,na toto žiadne pasty,vody,cukriky ani žuvačky nepomahaju

majka**

od zubov to nebude, lebo citim ze to ide z hrdla. ale ziadne tazkosti nemam tak neviem ako to riesit. Obehat lekarov a zas bez vysledkov sa mi nechce.

Jessi_1111

OraMD - ústna voda v jednom , cena takmer 20€, na môj dušu, skús!!!

OraMD Original je prírodná tekutá zubná pasta, ústna voda a osviežovač dychu v jednom. OraMD Original obsahuje 100% čistého botanického oleja z mäty piepornej, mandľového oleja a mentolu. Tieto zložky zabraňujú vzniku baktérií. Neobsahuje alkohol, fluorid ani SLS (sodium lauryl sulfát). OraMD Original je určený na odstraňovanie patogénov a baktérií, ktoré sú príčinou vzniku ochorení ďasien, zápalov ďasien, krvácania z ďasien, ZAPÁCHAJÚCEHO DYCHU a pod.
(napríklad : >určite niečo to z toho bude, napríklad zapálené ďasná budú spôsobovať ten nepríjemný dych...a neboj sa, ten prvý príspevok som už nahlásila na odstránenie.

Priaznivé účinky OraMD Original
pomáha odstraňovať baktérie a patogény z ústnej dutiny
osviežuje dych
pomáha pri problémoch s krvácaním ďasien
zabraňuje rôznym ochoreniam ďasien
Zloženie OraMD Original: olej z mäty piepornej, mentol, mandľový olej

Užívanie: ráno a večer 2-5 kvapiek na zubnú kefku a umývať ako zvyčajne, alebo ako ústna voda ráno a večer 2-5 kvapiek do vlažnej vody (0.2dcl) a vyplachujte ústnu dutinu. Každý večer použite dentálnu niť alebo medzizubnú kefku ešte pred použitím OraMD.

Jessi_1111

Nemáš zubný kaz? Skús sa posťažovať u lekára a zubára.
Dobré by bolo používať ústne vody, žuvačky, mentolové cukríky... :)