Preco mi na sebe nezalezi?

Príspevok v téme: Preco mi na sebe nezalezi?
jafina

Ak mi vie niekto povedat preco mi na sebe nezalezi. Akoby som nemala nad sebou kontrolu. Potrebujem zhodit 20kg ale nedari sa mi. Zlyhavam. Nechce sa mi rano upravovat, namalovat. Poviem si ved nikoho nestretnem.... Potom idem mestom a vidim pekne upravene zeny. Vtedy ma premkne zufalstvo, preco ja sa o seba tak nestaram. Preco mi na mne nezalezi. Ako mam urobit zmenu zmyslania? Ako sa prinutit skôr vstat, upravit sa a citit sa pekna, upravena. Ako si mam rozkazat kontrolovat jedlo a prinutit sa cvicit? Ako mam zacat mysliet na podporu zdravia? Ma niekto podobny problem?

Jafina

Dakujem vsetkym za prispevky. Mam 39r, noveho partnera. Teda motivacia mi nechyba, ale dost vela sa trapim, mozno aj to je dôvod mojej "neschopnossti" sa starat o seba. Lebo ma trapia dôlezitejsie veci ako su vzhlad. Uplne s velkym sebazaprenim sa rano namalujem. Poviem si cez den, ze si budem davt pozor na jedlo, ale skoncim iba pri sluboch a uz sa hnusim samej sebe. Alebo par dni mi to vydrzi a potom som znovu v tom istom kolotoci. Som zo seba zufala. Ako sa vzchopit???

kukucko

Tak veru, treba sa pacit hlavne samej sebe.

Pytal som sa mojej polovicky, ze preco sa tak maluje, paradi, ked ma rada iba mna a ja si na to nepotrpim. A odpoved ? Chce sa pacit samej sebe. Aby mala stale vysoke sebavedomie a chut do zivota.

PaSi

O tom vravim Jajkaaa. Ten zakladny princip je robit to pre SEBA, ale ked to nejde, tak preco si nehladat nejake vonkajsie stimuly?

Jajkaaa

Ja mam podobny problem, ako hore uvedene, ale dokazem sa este namalovat, lenze to uz je len automatika..

Davnejsie som sa rozisla s frajerom, snazila si vziat z toho poucenie a to pozitivne, spociatku sa mi darilo

ale teraz mam pocit ze som sama a nemam absolutne ziadnu motivaciu.. myslim, ze je chyba, snazit sa hladat "oporu"-motivaciu v tom, ze sa nam paci nejaky muz..

len neviem, ako ju najst v sebe

ale pri tom viem, ze takto sa len stale "vyzivame" vo svojom nestasti, nude, depresii, pricom vieme, ze zalezi len na nas

do slaka, len ako sa rozhybat? ked ma akosi nic nebavi

PaSi

Jafina, moj nazor je taky, ze Ti chyba nejaka motivacia. Napriklad, nepaci sa Ti nejaky muz? To by mohol byt dobry zaciatok, kedze to nechces robit pre vlastny uspokojivy pohlad do zrkadla. I ked to je zaklad...a mimochodom, kolko mas rokov, ak sa smiem opytat?

zewa

:) zalezi ti na tebe. To, co si sem napisala je dokazom. Mas strach byt krasna. A preco to vies len ty. Mozno len nechcem byt na ociach, nechces putat pohlady muzov. Ale to vsetko je normalne. Je to zenske. A mozno je to len uplna lenivost :) Hladaj odpovede v sebe.

Meretseger

Možno máš len málo sebavedomia a nechceš si priznať, že žena môže byť krásna, i keď je plnoštíhla (milujem ten termín :D) a nenamaľovaná. Jo, a výzor nie je to najdôležitejšie...