Kde sa dá kúpiť henna v Bratislave?

barboritaass

Viem ze stara téma, ale chcem sa spýtať, ci ten turecký obchod na Vysokej este existuje.. a ak Ano kde Ho tam nájdem. Moc Dakujem.

Environika

Ja som si kupila hennu na stranke predajbylin .sk al cz

Som spokojna, prislo to vcas pekne zabalene a za super cenu

-odkaz odstránený-

jemka

Skusal niekto hennu a riedke a jemne vlasy? Rozmyslam, ze by som to vyskusala, ale bezfarebnu, myslite, ze by mi to trosku pomohlo?

brazilcanka

ahojte, dnes som pobehala nejake obchodiky s hennou a na vysokej mali len cervenu a ciernu v cene 3,50 - 100g a to prave doniesol tovar, ale len tieto odtiene. v govinde mali len cervenu. v dome techniky konecne fajn vyber po 4 eura 100g - bezfarebna, natural hneda, cierna, gastan a cervena. kupila som si tu natural brown, na moje rysave chytila na este viac rysavo a odrasty stale hnede:D hennu maju este aj na marianskej v bio shope, tam som bola pred tyzdom a mali len ciernu a mahagon, mozno uz dopnili tovar, ale maju ju tam drahu, nejak 6 eur. v tescu maju taku istu co v dm akurat ze lacnejsiu, za 3,10 ale len 33g balenie. asi si pojdem kupit na vysoku tu ciernu, lebo ocividne hneda mi nechyti..
neviete prosim vas baby dokedy maju otvorene na tej vysokej? nevsimla som si dnes. alebo je open aj v sobotu? diky

Katie12345

a aké množstvo tej henny treba použiť? ja mám tmavohnedé vlasy, presne pod lopatky, chcela by som ísť do červena, myslíte že 100 g bude stačiť?

Nephilim

namaste india na trnavskom mýte v Dome TEchniky, hned za lidlom:-) orientálne potraviny na kúsok od´vysokej ulice, aj v govine predávajú hennu, a tiež v Dm drogerie, ale tá je drahšia 30 gramov za 5 eur či koľko.... v ostatných obchodíkoch majú 100 gramov za takú cenu:-)