Som špatná

Príspevok v téme: Som špatná
spata

Som strasne spatna co mam robit ja uz nevladzem ked vidim tie krasne baby a ja co ? som obycajna nula o ktoru nikto nezakopne ani zabit sa nedokazem.NECHCEM ZIT ale nikto ma nechape kazdy po mne len huci ako vyzeram aka som spatna nikoho nemam sak kto by ma aj chcel viem ze vas to nezaujima ale musela som sa aspon takto vyrozpravat a mozno sa mi trochu ulavi prave teraz placem a nevladzem...

Sissi157

ahoj, aj mne ju pošli, popíšeme, určite nie si škaredá, každé dievča je krásne, to záleží aj na tom, ako ona sama seba berie... ak sa berie za škaredú, bezcennú nulu, všetci ju tak vidia a všetci si to myslia... no ak máš sebavedomie, veríš si a si zdravo sebavedomá, aj ostatní ťa tak budú brať :)
e- mail : sissi154@gmail.com

eva321

Imidž je nanič ;) v prvom rade by si si mala začať veriť a mať sa rada taká aká si, nech už vyzeráš akokoľvek, to že hovoríš aká si "špata" je len tvoj subjektívny názor, ostatný ťa možno vnímajú úplne inak a nemrač sa do zrkadla, nikto nieje pekný keď je smutný a sklesnutý, takže choď von a usmievaj sa na ľudí ;)

qwertzujhgfd

poznam hrozne veľa špatných dievčať, o ktoré je skutočne záujem, dokonca veľký, a nikdy neviem pochopiť, čo na nich kto vidí. Žeby vnútorné vyžarovanie? Ver tomu, že keď začneš veriť sebe ty sama, začnú aj ostatní. Budeš sa mať rada, časom ťa budú mať radi aj ostatní.

olivka30

niekedy staci trochu zmenit uces, dat make up, zmenit satnik a zvyraznit tak tvoje prednosti. clovek hned vyzera inak. ked priroda nenadelila, dopomoz tomu sama. chod vizazistovi nech ti poradi. vzdy lepsie jak na seba pozerat do zrkadla a nariekat, ked uz si teda toho nazoru ze si spata, to je velmi subjektivne.

m,mlk

zmeň myslenie. Spôsob nazerania na seba a na svet.
Fyzická krása je nič. To, čo sa nám snažia média natlačiť do hlavy, že je správne a krásne, je hlúposť. Vymývanie mozgov. To keď si uvedomíš, prvý krok ku zmene budeš mať za sebou. Sústreď sa na veci, ktoré sú v živote dôležité. Nejaká vonkajšia krása to nie je.
Mimochodom, čo je to krása? Počula si také niečo, že všetci ľudia sú svojim spôsobom krásni?

mercedes

určite si v období dospievania, neboj sa, Tvoje telo aj tvár sa menia, musíš byť trpezlivá a trošku počkať, kým sa možno z nepekného káčatka stane labuť. A určite nie si škaredá, dievčatá v puberte sa hodnotia veľmi kriticky. Neverím, že na sebe nenájdeš aspoň jednu jedinú vec, ktorá sa Ti páči. Skús porozmýšľať. Nikto nie je dokonalý, ani tie modelky. Keby zotreli tú vrstvu makeupu zistila by si, že sú to dievčatá ako každé iné. A mnohé si telo vylepšili chirurgicky.

A keď niekto urobí na Teba nepríjemnú narážku, pomysli si: čím si sa zaslúžila Ty, že si sa narodila s takou tvárou či postavou? Ako za to nemôžeš Ty, tak za to nemôžem ani ja.