Telefonujem 10hodin denne a potrebujem telelfon s dlhou vydrzou baterie...RADA?

Gaer

Zdravím. mobily s dlhou výdržou sú na dnešnom trhu pomerne časté. Naozaj je z čoho vyberať, najlepšie modely nájdete na tejto stránke www.testado.sk

ajajaja

ja by som len chcela upozornit,ze si treba davat velky pozor na dlhe telefonovanie, je riziko vzniku astrocytomu v mozgu.

raz nam o tom prednasal jeden profesor, kazal nam robit osvetu :)

system

milli11: tym som chcel len povedat ze uz sa nepredava a ze ak ho kupi z bazaru tak urcite nepoda baterka taky vykon ako nova ;)

milli11

Ze je uz 4 roky stary? A? Jej ide o dlhu vydrz toho telefonu. Ludia maju aj 10 rocne mobily a nestazuju si.

To bol len navrh, ved hadam si precita nieco viac o mobile pred kupou.

Este pred par rokmi som videla aj nejaky Samsung, neviem presny nazov, ktory mal dost dlhu vydrz. Ale bol ten obycajny, farebny displej, s tlacitkami.

system

btw: ta SE xperia x1 je 4 roky stary model, ma windows phone (zastaraly) a velmi slabu konstrukciu ktora sa pouzivanim a vysuvanim rozhega alebo neviem ako to nazvat, treba si aj nejake recenzie precitat skor nez nieco kupis, je toho na nete plna ... :D

este spomeniem ze kazdy telefon ma okolo 13 h hovoru ak sa nim nehras, nesurfujes na nete, nepozeras filmy alebo hudbu ovsem. Nove telefony maju dokonca pri telefonovani usporny rezim (pri prilozeni telefonu k uchu sa displej automaticky vypne)

system

ved si kup hocijaky telefon napr. teraz v orange k pausalu sony xperia U, alebo SE walkman, kup si k nemu autonabijacku, este jednu nahradnu nabijacku do prace, alebo solarnu nabijacku s nejakym zdrojom, pripadne jednu nahradnu bateriu do telefonu a mas po probleme.

milli11

telefonil

a co ta Xperia X1?

Je dotykova a pise sa inej:

Výrobca sa chváli až 27 dňami na jedno nabitie a desiatimi hodinami hovoru.

Pri každodennom pracovnom záťažení nám telefón vydržal na jedno nabitie pracovať tri až štyri dni.

2.bp.blogspot.com

lh6.ggpht.com