Mám problém s krvácajúcim konečníkom.. je to zlatá žila?

Príspevok v téme: Mám problém s krvácajúcim konečníkom.. je to zlatá žila?
veniec

Nazdar,
mám 19 rokov a mojim koníčkom je fitness. Chodím 3 krát týždenne do posilky a zvyšné dni mám doma kardio cvičenie. To som zaradil až pred týždňom a odvtedy sa objavili problémy.. neviem či to malo na to vplyv alebo to je len zhodou náhod ale začala ma pobolievať kostrč(mal som ju párkrát pekne buchnutú). Nevenoval som tomu veľkú pozornosť pretože som často sedel doobeda a tak. No dnes ráno som našiel na trenkách krv a nahmatal som si v oblasti konečníka malú hrču. Viete niekto povedať či to je zlatá žila alebo čo to je??! Prosím rýchlo lebo teraz som bez posilky a nervózny.. díky

Juchu

Mne sa nezda ze by to bola zlata zila... To by ta (aspon si myslim) nemala preco boliet kostrc a v ramci prveho stadia, by ti krv netiekla a ked aj hej, tak by si ju nasiel na papieri, po utierani a nie na trenkach... Myslim si :)

pe84

nemusi to byt len to, moze to byt aj vred alebo tzv. fisura, chodi sa s tym na chirurgiu, bez hanby, oni su tam zvyknuti, hlavne to nepodcen, nie je to sranda...

mirkamirkand

moj starky mal bolesti kostrce.. a krv v stolici... nakoniec mu zistili rakovinu hrubeho creva, lenze uz bolo neskoro ... snad to nebude nic vazne, ale kazdopadne by si mal zajst k lekarovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

veniec

cvičím pomaly 2 a pol roka a zatial sa žiadne komplikácie nevyskytli... Nela41 brušákmi to nebude tie preciťujem pekne... jedine čo ma napadlo dva týždne dozadu som obmenil rumunský mŕtvy ťah za reeves deadlift. Robil som ho asi dvakrát a odvtedy sú komplikácie tak ho asi vynechám. Ale už nekrvácam a hojí sa to, aj tak ďakujem za odpoveď :)

Anilah

No hej moze byt zlata zila ale pozor ked to trva uz dlho treba radsej zajt k lekarovi... Problem moze byt niekde inde