Milujem a pritom podvádzam

Príspevok v téme: Milujem a pritom podvádzam
katrinna

s manželom sme chodili 4 roky a potom sme sa vzali, teraz som 2 roky vydatá a naše manželstvo je pekné, s bežnými problémami...napriek tomu svojho manžela podvádzam a vôbec ale vôbec to neľutujem..robím to s tým istým mužom,poznáme sa dlho, robila som to pred manželstvom a robím to aj teraz, je to veľmi silné a pritom by som s tým človekom spoločne žiť nechcela, len nás k sebe stále niečo ťahá

m,mlk

No a?
V tvojej téme nie je žiadna otázka. Neriešiš žiaden problém. O čom chceš diskutovať?
Zjavne ani nediskutuješ. Tak si niekto asi založil tému zo srandy a chcel si čítať moralistické komentáre :)
Ja ťa moralizovať ani poučovať nebudem. Karma je karma. Nájde si ťa stále. Zožneš, čo seješ.

aangelina123

skor by ma zaujimalo ako to stihas?.. myslim,kedy? :D ked mas manzela tak zrejme mate byt a spavate spolu kazdu noc nie?

zuzi74

mam tiez kamaratku, ktora ma niekolkorocne ukazkove manzelstvo, s muzom si rozumeju a napriek tomu podvadzala, pretoze ako povedala, ten druhy ju strasne pritahoval, ale ako partnera do zivota by si ho vobec nevedela predstavit...a zvlastne ze jej manzel vedel, ze sa s milencom obcas stretne ako s "kamaratom" a bez problemov jej to dovolil...ale keby ten chudak vedel...nastastie s tym skoncila.

orol

Príde čas, kedy budeš platiť za tieto prehrešky "pokutu" a to nemalú... to sa určite stane... P.s- čím najrýchlejšie ukonči milenecký vzťah !!

Timur s druž

Všetci sme tu úpoctívž a trtkáme ako červené mravce.Sme banda nadržancov a preto trtkajme čo sa dá a množme sa!!!!

fero11111

:D komedia to nic to si ok moja znama prave ide do vztahu tajneho mileneckeho :) a pritom vie ze on ma inu :) normalka dnesny svet je jebnuty :D nemam slov