Akí sú ľudia narodení v znamení Váh?

rajčinka

to je iste nahoda, nas farar je tiez v znameni vah a je to velmi skromny a tolerantny clovek. a mala som aj ucitelku, tiez bola vaha a tiez velka dobracka, az ju vsetci zneuzivali. ti tvoji dvaja mali asi zlu vychovu.

ketchup

dve vahy co poznam su najhorsi ludia na svete
sebecki a vztahovacni, egoisticki, egocentricki a navyse hlupi. ale mozno je to len nahoda.

rajčinka

moja terapeutka lubka albertova je v znameni vah, narodila sa 6. oktobra a je to velmi priatelsky a laskavy clovek. mozno su take vsetky vahy, ja som baran, tak to mam zlozitejsie ufff!!!

[zruseny17]

moj manzel je v znameni vah...klady-je to charakter,cestny,poctivy a zodpovedny, tolerantny,vie si ziskat ludi,nic ho nerozhadze,z nas dvoch je on ten silny co ma podrzi,je verny a ma rad deti:)...a minusy-vsetko mu dlho trva,nevie sa rozhybat,vsetko odklada na potom,je nerozhodny a flegmaticky,musin ho k vsetkemu dokopat:)...ale som s nim stastna a ako partner je uzasny...a to ja som rak:)

Veronika_27

Ahoj, ja som narodená v znamení váh, no neviem či by som sa spoliehala na horoskopy..iste si si nejaké prečítal aj pre svoje znamenie a nie vždy si musel s danou charakteristikou súhlasiť.
Tak isto je to aj so mnou, niečo sedelo na 100 % niečo z toho bolo úplne zle. Podľa mňa je povaha človeka ovplyvnená aj výchovovou a ľudmi okolo seba, z ktorých si daná osoba berie príklad :)
Prečo máš pocit, že by sa s váhami nemalo dať vychádzať? :)

winki

Ak máš čas tak si zájdi do najbližšieho kníhkupectva a nakukni do knižky slnečné znamenia. Tam sú perfektné charakteristiky každého znamenia. Zvlášť muži a ženy.