Toxoplasma Gondii ako spúštač duševných porúch a pokusov o sebevraždu

Príspevok v téme: Toxoplasma Gondii ako spúštač duševných porúch a pokusov o sebevraždu
chlap

Dúfam, že sa ku tejto téme ostatný spontánne vyjadria, čo si o tom myslia, či im bolo toto ochorenie diagnostikované a či v tejto súvislosti trpia na niektorú duševnú poruchu, prípadne sa z toxoplasmi vyliečili a či im následne ustúpili duševné problemy a najmä ako a za ktorým špecialistom isť, ktorý by určil, či dotyčný trpí na toxoplazmu.

www.novinky.cz

tn.nova.cz

www.osel.cz

www.rozhlas.cz

Ďakujem adminovy za pochopenie.

arman

chlap, a nezakladal si nahodou pred par dnami takuto temu, ktoru administrator za niekolko hodin vymazal? :-)
Tusim sa na tom aj stihlo zasmiat nejake dievca, ktoremu som napisal, ze to nieje vymyslene, a ze smiech ju s pomerne velkou pravdepodobnostou casom prejde. :-)

RNG

Viacero parazitov a mikrobov napada svojimi neurotoxinmi telo, vcitane mozgovej cinnosti. Ked lekari nezistia nic "hmatelneho", odporucam rozne antimikrobialne prostriedky a protiparaziticku kuru.Samozrejme v podobe neskodnych potravinovych doplnkov, nie chemickych liekov.
Je to sice na slepo, ale pri troche stastia najdes spravny prostriedok na dusevne problemy.
Okrem toho:
Odporucam kazdemu brat DHA na hojenie nervov, najdes ich v rybacich olejoch, ovela ucinnejsom krill oleji a oleji z chobotnic=calamarine, kde je velmi vela DHA

PaSi

Nemusi ist len o toxoplazmozu, mozu to byt chlamydie, borelioza, EHR...tie sa tiez vedia podpisat pod neuro stavy. Chod na infekcne, nech Ti porobia testy.

weird_

dobre si precitaj tuto temu Parazity:

www.zdravie.sk

tam najdes kopec zaujimavych info, skusenosti ludi... nie len o toxoplazmoze, ale aj o inych parazitoch.

doubledog

ano, viem o cloveku, ktory sa dostal az na invalidny dochodok s psychickymi problemami kvoli parazitom.
a ma podobne priznaky ako ty.

na lekarov sa moc neobracaj, strasne vela casu zabijes tym, kym najdes niekoho kto tomu rozumie. aj ked aj taki su.
tieto parazity totiz maju schopnost sa v tele skryvat (napr. v roznych zapuzdrenych loziskach), takze ich bezne testy neodhalia (a ani vlastny imunitny system)
ale existuju presnejsie testy, o tych si ale nieco nastuduj a potom ich od lekara tvrdo vyzaduj.
lepsia je ale diagnostika inymi metodami, ktore sa momentalne povazuju za "alternativne", mne sa osvedcil biorezonancny pristroj.

2bodka

No myslim, ze kedze toxoplazmoza je parazit a moze napadnut aj mozog, nie je vylucene (podla mojho skromneho logickeho uvazovania) ze by to mohlo sposobit aj zmeny v spravani alebo dusevne poruchy... Jedna hlavna chyba, ktoru dnesna medicina robi je, ze sa predpisuju lieky na priznaky choroby, avsak vela krat sa nepatra po pricinach. A kazdy vie, ze ked mu kvapka potrubie, nestaci pod neho strcit lavor, aby mala voda kam odtekat.. Toto je problem celej mediciny.

chlap

Nie, ešte som sa len dozvedel, že taká súvislosť s toxoplasmou a duševnými ochoreniami tu je.

Obvodáci su mnohokrát tákí, že nepočuli takže než sa ku nej vyberiem, rád by som poznal názory a najlepšie skúsenosti rovnako "postihnutých"